Dagny gir god stemning med ny låt om kjærlighet

BEST AKKURAT NÅ: Disse låtene anbefaler P3 denne uka.

Sjekk også ut Spotify-lista vår med de 100 beste låtene akkurat nå!

Ida Eline Tangen, musikksjef


Ukas låt på P3: Dagny – «Come over»
«Come over» er den første smakebiten fra Dagnys etterlengtede debutalbum, som slippes i løpet av 2020. Forventningene til albumet ble ikke mindre med denne lekne og sprudlende kjærlighetslåta. Dette er nært, velprodusert og skikkelig god stemning, hey!

Tete Lidbom, programleder


Ufo361 ft. Future – «Big Drip» (remiks)
Jeg har bedt om et samarbeid mellom Berlins trap-helt Ufo361 og Atlantas trap-legende Future i flere år. Og endelig er samarbeidet et faktum med «Big Drip». Det er ikke bare smykkene det drypper av her; for over Jimmy Torrios brusende produksjon gurgler Ufo361 og Future linjer om luksus gjennom den deiligste autotune. Så kjære trap-Gud, jeg takker deg for denne velsignelsen!

Ali Soufi-Grimsrud, journalist


Ivan Ave – «Triple Double Love»
Bassen på Ivan Aves første egenproduserte spor er like leken og mjuk som dribleseriene til De’Aaron Fox, og resten av låtpakka skuffer ei. En av våre aller smootheste rappere har i en årrekke levert minnesterke musikk-øyeblikk, og på «Triple Double Love» viser han en ny side: crooneren Ivan Ave. Sporet befinner seg i smørøyet mellom hiphop, jazz og nusoul – også kjent som medisin.

Musti – «Musti 1 Interlude»
Rett fra Tøyen. Musti imponerte meg på Øya-konserten i fjor, og rapperen imponerer meg i dag med debutalbumet Qoyskayga. Produksjonen til side: tenåringen er åpenbart sulten på å vise seg frem, og det gjør artisten med en rekke solide låter på albumet. Jeg vil trekke frem «Musti 1 Interlude» fordi Musti makser ut det jeg setter mest pris på hva angår rap – å være breial.

Les også:
Tidligere Best akkurat nå-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3