– De er som kreft

Gene Simmons sammenligner tidligere Kiss-medlemmer med kreft.

Kiss er blant 16 nominerte til årets Hall of Fame-kåring, sammen med blant annet Nirvana og Deep Purple. Men selv om de eventuelt skulle ende opp med å bli valgt ut til å spille på Hall of Fame-gallaen i april, vil det ikke være aktuelt med en gjenforening av den originale besetningen.

Slik så den originale besetningen ut. Fra venstre: Ace Frehley, Gene Simmons, Peter Criss og Paul Stanley. (Foto: NTB Scanpix, AP, Katie Callan)
Slik så den originale besetningen ut. Fra venstre: Ace Frehley, Gene Simmons, Peter Criss og Paul Stanley. (Foto: NTB Scanpix, AP, Katie Callan)

Fått nok sjanser

Bandet ble startet opp i 1973 av Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley og Peter Criss. Det er de to sistnevnte Simmons nå retter kritikken mot.

Begge sluttet på starten av 80-tallet, men har returnert til bandet flere ganger. Nå er Simmons lei.

– Begge disse gutta har fått tre sjanser hver til å være med i bandet, men ødela for seg selv like mange ganger, fortalte bassisten til Radio.com.

Kiss-veteranen forstår ikke hvordan noen kan gjøre den samme feilen ved flere anledninger.

– Hvor mange sjanser får man i livet? Når man stikker hånden inn i ilden, brenner man seg allerede første gangen.

Som kreftceller

Simmons er ikke snauere enn at han sammenligner Frehley og Criss med kreft. Ifølge bassisten gikk de tidligere medlemmene fra å være normale celler til å bli kreftceller for bandet.

– Når du har kreftceller i systemet, så er det best å få fjernet dem så fort som mulig. De pleide å være en del av deg, men så ble de til kreftceller, og da må man bli kvitt dem, fortalte han.

Les flere saker om Kiss.

Den nåværende Kiss-besetningen består av Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer og Eric Singer.

Se musikkvideoen til «Rock & Roll All Nite» her.