Det beste fra Bergen!

Både artister og publikum var i storform da VG-lista inntok Festplassen. Her er noen av høydepunktene.

Sommerturneen til VG-lista er godt i gang, og denne uka var det endelig Bergens tur: Totalt tolv artister spilte live på Festplassen. Hele 12 000 mennesker fikk med seg showet, og været var på bergensernes side.

SE OGSÅ: Alt fra Rådhusplassen!

Showet kunne også by på flere utfordringer underveis: Sandra Lyng og Izabell kjempet mot hverandre i «Grip mikrofonen». Madden var på plass bak keyboardet, og jentene måtte løpe fram og synge med én gang de gjenkjente låtene han spilte. Ikke nødvendigvis en enkel oppgave, selv for drevne artister!

Hvem av dem kjente igjen flest låter, mon tro?

Neste konkurranse var viet til Suite 16. Gruppa er utvilsomt et boyband, men hvem av medlemmene er best i sitt fag? Dette ville programleder Christine komme til bunns i. Hun delte gruppa i to, og lagene måtte gjennom flere spenstige grener – blant annet synkrondans. Den siste oppgaven var følgelig den viktigste: Hvilket lag var flinkest til å sjarmere fansen?

To jenter fra publikum fikk vurdere guttas sjarme.

En av kveldens desidert største godbiter var det Christine, Izabell, Bendik og Julie Bergan som disket opp med: Jentene framførte P3-remiksen av Karpe Diems «Attitudeproblem»! Denne versjonen av låta har aldri blitt spilt live før, så dette var nesten for en premiere å regne.

Og det var ingen tvil om at publikum likte det de hørte.

Snapchat ble selvfølgelig tatt i bruk mens VG-lista var i Bergen. Programleder Abiel hadde flere Golden Circle-armbånd i ermet, og disse skulle deles ut til heldige utvalgte. Hvem stakk av med billettene?

Sjekk ut all moroa her!