Ellie Goulding til Slottsfjell

Det blir den britiske sangstjernens eneste konsert i Norge i sommer.

Ellie Goulding har virkelig preget hitlistene de siste årene. (Foto: Promo)
Ellie Goulding har virkelig preget hitlistene de siste årene. (Foto: Promo)

På denne tiden av året begynner sommerfestivalene såvidt å spikre de tettpakkede programmene sine – men det er fremdeles ledig plass til et par godbiter.

En av dem er den britiske sangfuglen Ellie Goulding. Hun tar nemlig med seg en pose stappfull av hits til Slottsfjellfestivalen i juli.

Det blir, ifølge Slottsfjell, 28-åringens eneste Norges-konsert i sommer.

Avslutter på den største scenen

Blant snopet Ellie har å by på finner man «Love Me Like You Do», som er hentet fra den omtalte Fifty Shades Of Grey-filmen.

Superhiten topper for øyeblikket VG-lista, er A-listet på P3 – og den mest strømmede låten hos norske Spotify. Den blir garantert å finne på settlisten når Ellie inntar Slottsfjells største scene.

– Både yngre klubbpopelskere og kjennere av god pop i alle aldre relaterer seg til Ellie Goulding. Vi gleder oss til hun headliner og avslutter vår største scene i år, sier pressesjef Siri Narverud Moen.

Slottsfjellfestivalen finner sted i Tønsberg fra 16. til 18. juli, og har allerede navn som Bastille, Cashmere Cat, Refused og Motorpsycho på plakaten.

Spilt i Norge flere ganger

Ellie Goulding har vært i Norge flere ganger tidligere. I 2010, da hun fremdeles bare var en lovende sangspire, spilte hun på Hovefestivalen. For et år siden gjorde popstjernen en god figur i Oslo Spektrum, før hun forrige sommer returnerte til Hove.

Se video: Ronny og Niklas leker «Jeg har aldri» med Ellie Goulding

Hovekonserten ble ifølge P3s anmelder preget av dårlig lyd, men Ellie beviste likevel hvilke artistkvaliteter hun besitter.

– Jeg kan virkelig se hva hun er god for. For Ellie kan jo både spille gitar, brifer med heftige trommesoloer, har tydelig dansegenet og er det fysiske beviset på uttrykket “å synge som en engel”, skrev P3s anmelder og ga konserten terningkast fire.

Se musikkvideoen til Ellie Goulding – «Love Me Like You Do»: