Ellie har aldri…

Ronny og Niklas inviterte popstjerna Ellie Goulding med på den klassiske drikkeleken. Se videoen her!

Få norske radioprogramledere er like lidenskapelige fans av den britiske popstjerna Ellie Goulding som Ronny Brede Aase fra P3morgen.

De har allerede rukket å treffe hverandre to ganger – og ved forrige anledning holdt Ronny på å ramle av kontorstolen da Goulding kom på overraskelsesbesøk på P3-kontoret.

Se video: Ellie Goulding overrasker Ronny | Ellie Goulding i Popsalongen

Nå har de to møttes på ny på Hovefestivalen. Denne gangen er det imidlertid Ronny som har en overraskelse til Ellie.

Ronny og hans makker, Niklas Baarli, klatrer ombord i en hvitmalt seilbåt. De har hver sin Gin & Tonic, og deler ut en tredje til den britiske popstjernen. Det er med andre ord tid for drikkeleken «Jeg har aldri», der man skal ta en slurk for hver påstand man har gjort.

På påstanden «I have never fallen asleep during sex» er det kun Ronny som må ta seg en pinlig slurk. Men hva er det Ellie Goulding kan ha gjort eller ikke gjort? Finn ut i videoen øverst i saken! 

Hove14-EllieGolding-2
Latteren sitter løst når Ronny og Niklas leker «Jeg har aldri…» med Ellie Goulding. Foto: NRK P3.

Ellies heteste sommertips

Våre utsendte fikk også tid til å stille Ellie Goulding et par spørsmål om musikalske sommertips og det å holde en sunn livsstil.

P3: Har du noen må ha-låter for en hyggelig sommerkveld?

Ellie: Jeg lytter en del til Ben Howard i omkledningsrommet mitt. Og Ludovici Enaudi – en moderne, klassisk komponist – han gjør mye kult. Og jeg hører så klart masse på meg selv.

Vi hører et lyst hvin og snur oss mot lyden: I naboskuta befinner en sort kjælegris seg, sammen med en lokal familie som spiser middag.

Ellie: De har en gris! Hvorfor vil man spise dem? De er fantastiske dyr.

Goulding er ikke bare kjent for å være en lidenskapelig maratonløper, men hun er også en såkalt veganer – hvilket betyr at hun verken spiser kjøtt eller ost.

Ellie: Jeg vil leve et godt liv hvor jeg ikke er usunn og respekterer kroppen min. Men samtidig er jeg en skikkelig hykler, fordi jeg har stappet i meg masse godteri i hele dag.

Mer fra Hovefestivalen