Azealia kommer tilbake

Har Universal Music sett seg lei på Azealia Banks bråkmakeri? Nå har de i hvert fall brutt kontrakten med den unge rapperen.

Azealia Banks fortsetter å prege forsidene på musikknettmagasiner verden rundt. I natt kom nemlig nyheten om at den unge rapperen, som har avlyst en rekke show i sommer, har blitt dumpa av plateselskapet sitt Interscope, som ligger under Universal Music.

Det var rapperen selv som kom med nyheten via Twitter i går. Ifølge nettmagasinet NME.com skrev Azealia at hun endelig var ute av avtalen med plateselskapet og at hun følte seg fri. Det ser imidlertid ut som tweetene er fjernet og managementet har foreløpig ikke konfirmert nyheten.

– Universal er et helvete

NME refererer også til tweets fra tidligere i år (red. anm. januar) hvor Azealia skal ha skrevet at hun heller burde signert kontrakt med Sony Music og at å jobbe med Universal var "et helvete". I en annen tweet hadde den sosiale medier-glade jenta til og med direkte oppfordret Sony til å ta kontakt.

Og nå ser det ut som den pripne bråkmakeren har fått det som hun vil. Også fansen virker fornøyde og Azealia har retweetet meldinger fra fans som hyller at hun har blitt droppet av Universal og mener hun klarer seg fint uten et plateselskap i ryggen.

tweet-stor

Droppet Hove

Vinden blåser rundt den amerikanske rapperen med litt for store divanykker, Azealia Banks. Du leste kanskje saken om at hun for knappe to uker siden kansellerte sin Hoveopptreden fordi hun angivelig ikke skal ha orket kjøreturen på rundt 4 timer fra Oslo til Arendal – selv om hun allerede var i landet. Azealia og hennes crew hoppet like greit på et fly til utlandet.

Les også: Diplo og Azealia Banks blir saksøkt

Azealia som allerede har avlyst hele tre konserter i Norge tidligere, henholdsvis på Blå og Øyafestivalen 2012 og 2013, havnet derfor inn på vår uoffisielle liste over kjipe artister gjennom tidene.

Kommer tilbake

Hvis du fortsatt skulle være interessert i å se Azealia Banks live har du faktisk fortsatt muligheten til det. For alle har ikke mistet troa på Harlem-rapperen og i september, nærmere bestemt 30., står forhåpentligvis Azealia på scenen på Rockefeller i Oslo.

– Vi forholder oss bare til den avtalen vi har med artistens management og er ikke bekymret for at Azealia ikke dukker opp, sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul, selskapet som står for Azealia Bookingen.

Atomic Soul kan forklare at de ikke legger så mye i rykter og småhendelser som skjer. At artister kansellerer noen av sine konserter skjer ofte i løpet av turneer.

– Vi forholder oss profesjonelt til artisten og hennes management og gleder oss masse til konserter, sier Peer som ikke har vurdert å avlyse konserten før Azealia eventuelt gjør det.

https://www.youtube.com/watch?v=fdCGptVzqVU