Et akustisk møte med Freddy Kalas

Før VG-lista showet i Bergen fikk Aron og André synge sammen Freddy Kalas. Se den akustiske versjonen av «Gjøre ingenting».

Før VG-lista showet gikk av stabelen i Bergen, fikk kjæresteparet Aron Jasperr Lona Altinpinar (17) og André Fresvik (16) møte Freddy Kalas! I deilig sommersol framførte de et akustisk cover av låten «Gjøre ingenting”.

– Vi fisket, spilte gitar og lo så høyt at duene fløy av bystatuene, forteller Freddy Kalas.

 

– De fineste minnene krever ikke bankkort

Lille lungegårdsvannet ved Festplassen i Bergen ble arenaen for et koselig møte mellom artisten og de to guttene fra Bergen.

– Låten vi spilte er kjempefin, det er alltid koselig å synge og spille, sier André.

Freddy Kalas som skulle spille under VG-lista showet senere på kvelden, ble sjarmert av de karismatiske guttene.

– Et hyggelig møte og minne før en konsert sammen en jovial og fargerik sangduo, forteller den sommerstemte artisten.

Både Aron og André har et godt forhold til Freddy Kalas sin musikk, og liker spesielt budskapet i låten «Gjøre ingenting»! De deler gjerne noen sommertips.

– Nyt sommeren, lev dag for dag, sekund for sekund. Lev i nuet!, sier Aron.

– Og husk, de fineste minnene krever ikke bankkort, sier André.

Les også: Se høydepunktene fra VG-lista i Bergen

 

Satser på musikk

De musikkinteresserte guttene kommer fra forskjellige kommuner utenfor Bergen. Da de møttes under Ungdommens Kulturmønstring (UKM) fikk de fort god kontakt og ble kjærester kort tid etter.

– Ved første blikk syntes jeg han var irriterende, men ved det andre var det gjort, sier Aron.

Han har tidligere vært med på sangkonkurransene The Stream og Idol, men nå satser paret sammen på musikken. De sang sammen allerede fra første møte.

– Vi sang sammen hele helgen, så har vi sunget mer med hverandre i etterkant. Vi begynte å satse som duo for noen måneder siden, sier Aron.

Selv om begge begynner på restaurant-og matfag på videregående til høsten, vil de satse på musikk. Møtet med Freddy Kalas gir inspirasjon.

– Det er kult å møte artister som er etablerte og se hvordan de jobber, det er gøy å se artister i jobbmodus, sier guttene.