Slik har du neppe hørt Astrid S-låta «Someone New»

Finding Neo tok med seg vennene sine for å lage sjelfylt stemning i studioet til Christine.

Groovy, sommer og sjø: Den hellige treenigheten som beskriver Finding Neo, ifølge bandet selv.

Og groovy ble det i studioet til Christine, da denne Månedens Urørt gjorde en unik cover av Astrid S-låta «Someone New», i tillegg til deres egen «Time».

Åtte-venners-orkester

Selv om det er kjæresteparet Andrea Ådland (20) og Mathias Keilegavlen (19) som er kjernen i bandet, har de med seg seks andre musikere når de spiller live.

Alternativet ville vært å ha forhåndsinnspilte bakgrunns-spor, men det synes Keilegavlen er kjipt.

— Ikke at vi ser ned på de som gjør det, altså, supplerer Ådland.

— Vi liker bare hvordan det høres ut når vi er et helt band. Og så er vi en gjeng med venner som har det kjekt sammen. Det er dritgøy, fortsetter hun.

Urørt mener:

Med et tilbakelent og behagelig utrykk, og innslag fra flere sjangere som soul, jazz, pop og indie, er Finding Neo en duo det er verdt å ta inn i sommerens spillelister. Mathias Keilegavlen sine produksjoner preget av fengende rytmer, svevende synth-tepper og til tider organiske lyder, passer perfekt til Andrea Ådland sin uanstrengte vokal. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Les også: Forrige Månedens Urørt møttes i skogen etter gitar-rykter

Shout-out fra regjeringskontorene

Musikerne møttes på Kongshaug Musikkgymnas i Os utenfor Bergen. Der laget de låta «School», en protestlåt mot fraværsgrensa — noe duoen synes er «bullshit».

Da de fortalte at de vurderte å oppkalle låta etter daværende utdanningsminister Torbjørn Røe Isaksen til P3, skapte det reaksjoner helt inn i regjeringskontorene.

En smigret Isaksen kom selv med egne forslag til låter på sin Instagram-konto:

https://www.instagram.com/p/BxJ4KQyH07y/

Er du som Isaksen, og ønsker mer musikk med samme vibber? Finding Neo har laget en spilleliste med musikk som inspirerer dem, som du kan høre på her: