Gorgon City kåret beste remiks!

Produsentduoen vil spille remiksen i sine DJ-sett.

I høst inviterte Christine lytterne til å remikse Gorgon City-låta “Unmissable” – og i dag var duoen på besøk i studio for å kåre en vinner!

Gorgon City på tråden

965676_10152889651380174_730502037_o
Hauglis deephouse-remiks stakk av med seieren, og kommer derfor til å bli gitt ut på Universal Music Norge.

Kye “Foamo” Gibbon and Matt “RackNRuin” Robson-Scott skal spille på Blå i kveld, men først tok de turen innom Christine for å fortelle hvilken remiks de hadde falt hardest for.

Vinneren av P3s remikskonkurranse – og dermed vinner av en offisiell låtutgivelse på Universal Music Norge – ble Haugli.

25 år gamle Jørgen Haugli fra Oslo står bak deep house-miksen. Haugli har produsert musikk i 8 år – og bor i kollektiv på Marienlyst sammen med en annen finalist, Östberg. Guttene satt spent sammen i leiligheten med fingrene krysset for at det var hos en av dem telefonen skulle ringe – da Gorgon City plutselig slo på tråden.

Hør Christine og Gorgon City ringe opp Haugli på lufta:

Hør Christine og Gorgon City ringe opp vinneren på lufta

 – Vi valgte denne låta fordi produksjonen er veldig god, den hørtes ut som noe vi faktisk kunne ha spilt i våre DJ-sett. Jeg tror faktisk vi kommer til å gjøre det, så vi må få en mp3-fil av låta, sier guttene.

Hør Hauglis remiks her:

– Vanskelig å nå ut

Låta ble plukket ut av 122 innsendte bidrag. En jury med representanter fra P3, Urørt og Universal silte ut de fem beste. Hør alle finalistene her.

– Det er flott å kunne gi nye produsenter eksponering, sier guttene om hvorfor de ville være med å arrangere miksekonkurransen.

– Som produsent kan det være vanskelig å få – for det er så mange som produserer og så mye som skjer der ute.

Slik høres låta ut i originalversjon: