– David Guetta er ekkel

Popkometen Lorde har ingen planer om å samarbeide med den verdenskjente DJen.

Lorde er neppe den som står fremst på David Guettas konserter. Foto: NTB Scanpix, AFP, Jason Merritt
Lorde er neppe den som står fremst på David Guettas konserter. Foto: NTB Scanpix, AFP, Jason Merritt

I tillegg til å lage sofistikert og spennende elektropop har den 16 år gamle newzealandske sangstjernen Lorde gjort seg beryktet for å ikke legge fingrene imellom i uttalelser om andre artister.

Sist ute til å få så hatten passer er den verdenskjente DJen David Guetta.

– Han er ekkel

Lordes manager, Scott Maclachlan, fikk nemlig grei beskjed av Lorde da han nylig luftet ideen om et samarbeid med hitmaskinen David Guetta.

Les også: Verdens best betalte DJer

I et intervju med den australske nettsiden FasterLouder sier Maclachlan at han dro den 16 år gamle sangeren til side, for å informere henne om tilbudet om å samarbeide med DJ-kolossen, men det slo ikke så godt an hos Lorde.

Det eneste hun sa var:

– Nei. Ikke faen. Han er ekkel!

Selger ikke ut

Lorde, som fyller 17 år på torsdag, fikk først og fremst suksess med hitlåten “Royals”, der hun tydelig tar stilling mot materialisme og å “selge ut” for å få suksess.

Les også: 16-åring til topps i USA

Tydeligvis står stjerneskuddet for det hun mener, for å jobbe med David Guetta er det nærmeste du kommer et garantert enormt platesalg. Han har nemlig stått bak superhits som “When Love Takes Over” med Kelly Rowland, “Sexy Bitch” med Akon og “Titanium” med Sia.

Lordes debutalbum, Pure Heroine, ble sluppet 28. oktober i Norge, og P3s anmelder mente at “Lordes debutalbum er fylt med vakre sanger. Men det er historiene hun forteller som gjør dem spennende”.

Mener du at Lorde gjør rett i å ikke samarbeide med hitmaskinen David Guetta? Si din mening i kommentarfeltet!

Se musikkvideoen til Lorde – “Royals”:

Se musikkvideoen til David Guetta ft. Sia – “Titanium”: