Her er P3 på by:Larm

På årets by:Larm-festival kan du se både Urørtfinalen og Christine live.

Christine går live fra Peloton under by:Larm-fredagen. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3
Christine går live fra Peloton under by:Larm-fredagen. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Fredag har Christine live-sending fra Peloton i Torggata, hvor du helt gratis kan ta turen innom for å se intervjuer med Gabrielle, Lars Vaular og det unge stjerneskuddet Myra, i tillegg til Sigrid, som slapp sin debutsingel på fredag — en låt som har rukket å bli strømmet 1,2 millioner ganger på Spotify, i tillegg til å være ukens låt her på P3. Alle artistene gjør også både coverlåter og egne låter live.

Julie Bergan og Instagram-komikeren Herman Flesvig kommer også, når de skal delta i Christines låtpanel.

Skandinavias største

by:Larm går fra 2. til 4. mars, og har 20-årsjubileum i år — på Skandinavias største klubbfestival er det tungt fokus på nye artister, men på årets utgave er det også noen mer etablerte — Bernhoft, Honningbarna, Astrid S, og kanskje den viktigste norske produsenten for øyeblikket: Cashmere Cat.

Katten, som er døpt Magnus August Høiberg, har det siste året produsert for Kanye West og Ariana Grande, og har med seg The Weeknd, Sia og Selena Gomez på det kommende debutalbumet. Du vil være tidlig ute om du skal få plass på konserten hans i Kulturkirken Jakob, som er festivalens episenter.

Urørtfinalen 2017

Onsdag 1. mars, dagen før by:Larm starter, skal det kåres en vinner av Urørtfinalen 2017 i samme kirke. De spiller alle live, og det er helt gratis! Finalistene er Pom Poko, Dårlig Vane, Lüt og Emma Jensen, og hvis du vil være med å påvirke utfallet kan du stemme her:

Her er Urørtfinalistene 2017

Fram til 1. mars kan du følge artistenes vei mot finalen, hvor de skal gjennom en rekke ildprøver. Hver uke får de fire finalistene et nytt oppdrag av juryen, og etter å ha konkurrert om å lage det beste stuntet på sosiale medier i forrige uke, jager de denne uken etter overskrifter i tradisjonell presse.

Les også: Hvem skaffer det beste medieoppslaget?