Finalistenes kamp for å bli Årets Urørt fortsetter. Andre utfordring handler om pressen: Hvem av de fire greier å få media på kroken?

Det er bare drøyt to uker til Urørtfinalen tjuvstarter by:Larm i Kulturkirken Jakob onsdag 1. mars. Showet sendes direkte på P3, men du kan også være tilstede når det skjer – nederst i saken ser du hvordan du kan vinne billetter til moroa.

En deilig bukett artister er håndplukket til å tevle om den gjeve tittelen Årets Urørt – nærmere bestemt Emma Jensen fra Nesodden, Dårlig Vane fra Bergen, Lüt fra Tromsø og Pom Poko fra Trondheim.

Bli bedre kjent med finalistene!

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. For mer info om hvordan du skaffer deg billetter, klikk her.

Slik gikk det da de fire covret P3-favoritter hos Christine i forrige uke:

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Selve finalen blir også sendt direkte på P3.

Drøye overskrifter og morsomme vinklinger

I år har vi lagt inn en ekstra utfordring for finalistene i forkant av showet – kunsten å vise seg fram for verden. Juryen vil gi artistene ukentlige oppdrag som handler om nettopp dette. Hvordan finalistene løser disse oppgavene vil være en del av juryens totalvurdering når deres stemme faller i den Urørtfinalen 1. mars, men husk også at du kan stemme på din favoritt hver dag fram mot finalen!

I forrige uke fikk finalistene i oppgave å lage det beste stuntet på sosiale medier – et oppdrag de løste med varierende hell (og innsats).

Denne uken er det de tradisjonelle mediene som skal overvinnes, enten det er snakk om lokalaviser, musikksider eller internasjonal presse: Hvem klarer å skaffe det beste oppslaget i løpet av uka? Drøye overskrifter, morsomme vinklinger og gode intervjuer er blant tingene juryen vil kikke ekstra på, men kreativitet veier tyngst.

Se jurymedlem Julie Bergan forklare andre oppgave:

Urørtfinalistenes tilstedeværelse på sosiale medier kan du følge med på her.

Vil du vinne billetter til Urørtfinalen?

Hva er Urørtfinalen for deg? Bruk emneknaggen #urortfinalen2017 i sosiale medier, og du er med i trekningen av to eksklusive billetter til Urørtfinalen – og by:Larm-pass.