Hinter om comeback

Phil Collins la mikrofonen på hylla i 2011, men har nå begynt å tenke på en mulig retur til musikken.

Tidligere Genesis-medlem Phil Collins trakk seg tilbake fra rampelyset for nesten tre år siden. Grunnen var at han ville tilbringe mer tid med sine to yngste sønner.

Phil Collins, her på Kalvøyafestivalen i 1986, får kritikk for sin bruk av synthtrommer. Foto: Morten Hvaal, NTB Scanpix.
Phil Collins, her på Kalvøyafestivalen i 1986, snakker om en mulig retur til musikken. (Foto: Morten Hvaal, NTB Scanpix)

– Alt er mulig

Men nå har Matthew og Nicholas, som sønnene til Phil Collins heter, lyst til å se faren sin opptre. Dette skal være en viktig motivasjonsfaktor for den tidligere Genesis-vokalisten.

Les også: Ulike barn leker best?

I et intervju med den tyske avisen Bild letter Collins på sløret.

– Jeg har begynt å tenke på om jeg skal gjøre noen nye greier. Noen konserter for eksempel.

Ifølge Simon Collins, Phils eldste sønn, har faren hatt godt av en pause. Dette fortalte han i et intervju med Smashing Interviews.

– Han har det veldig fint. Nå har han begynt å skrive igjen, og han tilbringer også mer tid med familien, meg selv inkludert.

Mulig Genesis-gjenforening

Og Phil Collins ønsker ikke bare å gjøre comeback som soloartist. 64-åringen innrømmer at muligheten for at man også får se Genesis sammen igjen, absolutt er til stede.

– Alt er mulig. Vi kan for eksempel turnere i Australia og Sør-Amerika. Der har vi ikke spilt enda.

Se musikkvideoen til Genesis’ «Land Of Confusion» her: