Høyaktuelle norske navn til Slottsfjell

Jonas Alaska, Heyerdahl og Kaja Gunnufsen er klare for Slottsfjell.

Sammen med Kaizers Orchestra, Karpe Diem og Alt-J har Slottsfjell booket inn tre nye norske navn til sommerens festival.

Det er ti år siden Slottsfjellfestivalen ble arrangert for første gang og i tillegg til å booke store norske navn har festivalen hatt besøk av artister som Lissie, Mew, Biffy Clyro og The Streets – for å nevne noen.

Jonas Alaskas selvtitulerte album kom ut i 2011 og vår anmelder ga han terningkast fem. Nå er han tilbake med den freshe låta »I Saw You Kid» som allerede har blitt listet på P3. Hans andre album ventes i løpet av 2013.

Jonas Alaska – »I Saw You Kid»:

 

Les: Videopremiere Jonas Alaska 

Heyerdahl slipper i dag sitt debutalbum Øen og følger opp med norgesturné og konserter under årets by:Larm. Den drømmende popmusikken til Oslobandet er noe vi i P3 tror kommer til å prege musikkåret 2013. Etter en strålende debutkonsert på Øyafestivalen i fjor er de nå klare for festivalen i Tønsberg til sommeren.

Heyerdahl – »Mirage»:


Les også:
Videopremiere Heyerdahl

Oslojenta Kaja Gunnufsen fikk mye oppmerksomhet på radio og WiMP da hun i fjor slapp debut EP-en Hei Sveis. Med enkle melodier og direkte, ironiske og tidvis triste tekster på norsk, har hun sjarmert publikumet det siste året med låter der hun hashtagger #Denfølelsen.

 

 

Slottsfjell arrangeres 18. – 20. juli.