Insane Clown Posse saksøkt

Søksmålet fra rapduoens tidligere pressetalskvinne omfatter blant annet dildoer, vaginakuler, voldstrusler og ulovlige våpen.

Violent J og Shaggy 2 Dope har ikke kommentert anklagene. Foto: Promo
Violent J og Shaggy 2 Dope har ikke kommentert anklagene. Foto: Promo

Horrorcore-duoen Insane Clown Posse har, ifølge TMZ, blitt saksøkt av sin tidligere pressetalskvinne, som angivelig ble utsatt for gjentatt seksuell trakassering mens hun jobbet for rapduoen. Både dildoer, vaginakuler og våpen er blant ingrediensene i søksmålet.

Personen bak søksmålet, Andrea Pellegrini, sier hun fikk sparken etter at hun rapporterte misbruket til sjefene i Insane Clown Posses plateselskap, Psychopathic Records.

Les også: Insane Clown Posse saksøker FBI

Trusler og sexleketøy

Listen over hendelser som ligger til grunn for søksmålet er omfattende – her er noen av punktene:

I 2011 stirret Michelle Rapp, kjæresten til Violent J, stygt på henne. Da Pellegrini gikk for å klage til presidenten i plateselskap fikk hun beskjed at Michelle var «gal» – og kanskje kom til å banke henne opp.

I 2012 ble hun fortalt av Dirty Dan, en ansatt i Psychopathic Records, at han hadde en «feit pikk» og at han ville bruke den på henne.

En annen gang i 2012 endret Pellegrini Facebook-statusen hennes til singel. Kort tid etter dukket Dirty Dan opp på kontoret hennes for å gi henne en dildo, fordi «hun kom til å trenge den nå som hun var singel». Senere samme dag var Dirty Dan på ferde igjen og skal ifølge Pellegrini ha gitt to andre kvinner på kontoret vaginakuler.

I august 2012 på Gathering of the Juggalos, en festival for Insane Clown Posse-fans, fikk hun ikke lov til å bruke de private toalettene. Pellegrini ble i stedet tvunget til å bruke de andre toalettene, som var «fulle av nakne menn».

Ulovlige våpen

Det var ikke bare seksuell trakassering Pellegrini måtte tolerere. I følge søksmålet ble hun også spurt om å skaffe ulovlige automatvåpen for en photoshoot.

Pellegrini saksøker nå for usaklig oppsigelse og søker kompensasjon for all lidelsen hun har blitt utsatt for, som inkluderer «frykt, sjokk, skrekk, avsky og ydmykelse».

Insane Clown Posse – «Hate Her To Death»: