– Jeg er lei av å rappe

Tyler, The Creator vil heller at folk skal nevne navnet hans ved siden av regissør Quentin Tarantino.

California-artisten er nå lei av å rappe og vil heller synge eller gå inn i filmbransjen.

Tyler, The Creator, rapper og frontfigur i det mye omtalte rapkollektivet Odd Future Kill Them All, uttrykte sine tanker om fremtida på TV-programmet Larry King Now.

– Jeg er talentfull nok

I fjor slapp han albumet Wolf, et skive P3s anmelder trillet terningkast fem på. Men skal vi tro Tyler selv, blir kanskje neste gjenhør med ham i en film.

– Jeg hater rapping og at det setter meg i en boks. Jeg er talentfull nok til å gjøre andre ting, nå er jeg bare lei, sier han og fortsetter:

– I fremtiden ønsker jeg å gjøre film og jeg vil at folk skal nevne navnet mitt ved siden av Wes Anderson eller Quentin Tarantino. Jeg ønsker ikke at det skal bli nevnt ved siden av andre rappere.

I løpet av sin karriere har Tyler, The Creator møtt motstand fra flere hold. Da Odd Future skulle opptre i New Zealand på festivalen Big Day Out i 2011, måtte de finne seg i å bli avlyst som en følge av klager på gjengens homofobiske tekster.

Se: Et slags intervju med Odd Future
Les også: Tyler får tyn for kvinnesyn

Tidligere i år ble han arrestert under South By Southwest-festivalen i Austin, Texas, for å angivelig ha oppfordret til opprør. Han ble arrestert med en kausjon satt til 25.000 dollar.

Se klipp fra Odd Future-konserten på Hovefestivalen 2011:

Hove 2011 – OFWGKTA from Hove Festival on Vimeo.