– Jeg gleder meg virkelig til å vise dere låta

Matoma, produsenthåpet fra Hedmark, samarbeider med Jason Derulo og Jennifer Lopez.

Den norske produsenten Tom Stætre Lagergren, bedre kjent som Matoma, samarbeider med Jennifer Lopez og Jason Derulo på låten «Try Me», som er en del av Derulos kommende album Everything is 4.

Matoma er aktuell med remiks-låten «Old Thing Back» som er listet på P3. P3s musikkprodusenter omtaler lydbildet til Matoma som «tropisk og fløyteinfisert».

Nyheten ble sluppet av produsenten på sosiale medier i går.

«Old Thing Back»:

Leken og sommerlig

– Det er helt utrolig at jeg har fått muligheten til å gjøre et samarbeid med Jason og Jennifer på denne låta. Drømmen min har alltid vært å jobbe med talentfulle internasjonale artister og nå har jeg endelig gjort det. De siste dagene i LA har vært en drøm og jeg digger hvordan låten ble til slutt! forteller den lykkelige produsenten til P3 og tilføyer:

– Den føles så leken og sommerlig, akkurat det Matoma representerer. Jeg gleder meg virkelig til å vise dere denne låta.

Marie Komissar skryter av Matoma. Foto: NRK P3
Marie Komissar skryter av Matoma. Foto: NRK P3

Les mer om Matoma her

Ettertraktet av artister

Musikkprodusent i P3, Marie Komissar, mener samarbeidet er et stort steg for den 23 år gamle produsenten fra Hedmark:

– Det at han på sin første originallåt-utgivelse til nå står som featuringartist viser jo at han er en produsent artister vil vise frem at de jobber med. Og Jason Derulo er ikke akkurat småtteri når det kommer til hits under beltet og er en artist som nok kan velge og vrake i produsenter.

Everything is 4 slippes 2.juni.