– Jeg skrev låten til svigermor

Ina Wroldsen fremførte sin nyeste hit hos Christine.

Ina Wroldsen spilte «Lay It On Me» hos Christine. Foto: Promo

Det er ingen tvil om at Ina Wroldsen er en av Norges aller største hitmakere. Hun har oppnådd internasjonal suksess ved å skrive låter for stjerner som Britney Spears, Shakira, One Direction og Calvin Harris. Sistnevnte valgte å beholde Ina sin demovokal på «How Deep is Your Love» – verdenshiten som de fremførte sammen på det amerikanske talkshowet The Tonight Show i fjor.

Wroldsen har tidligere uttalt til P3 at hun først og fremst er låtskriver, men at det innimellom dukker opp såkalte «hjertebarn» – personlige låter som hun bare beholde selv. «Lay It On Me», som er et samarbeid med EDM-duoen Broiler, er et godt eksempel.

– Jeg skrev den faktisk til svigermoren min. Jeg ønsket å lage en låt til henne som sa «nå kan du ha det bra», forteller hun og legger til:

– Den handler om å miste en person. Mennesket er der fortsatt, men personen er ikke den samme. Du ønsker at ting skal gå tilbake til sånn de var, men så er du samtidig glad for at personen er der likevel.

«Lay It On Me» ligger foreløpig på 13. plass på VG-lista og 3. plass på Norges Topp 50-liste på Spotify.

SE OGSÅ: P3 Spanderer: Ina Wroldsen | LES OGSÅ: – Noen ganger må du legge fra deg egoet

Spilte på Christine Live på Rockefeller

Forrige torsdag var Wroldsen en del av den musikalske buketten som stod på scenen under Christine Live på Rockefeller, som sendes på NRK 3 onsdag 4.mai kl 21.25.

– Det var sykt gøy. Jeg har fått masse god respons. Det har vært veldig hyggelig å være på sosiale medier de siste dagene.

I tillegg til å fremføre sin egen «Lay It On Me», valgte Wroldsen å covre Meghan Trainors «No»: