Bieber takket for norsk hyllestlåt

Jentene i Norwegian Beliebers har jaktet på idolet i tre dager. Nå har de lykkes – i natt takket han for hyllestlåta «Our Kidrauhl» på Twitter.

P3.no og mp3 har de siste dagene fulgt Belieberne Elisabeth Pettersen (14) og Erle Willa Mikkelsen (15). De har, som mange andre, jaktet på Justin Bieber i hovedstaden. Målet deres har vært å overrekke låta «Our Kidrauhl», som Norwegian Belibers har laget, til noen som står idolet nær. Nå har de klart det – i natt takket Bieber for låta på Twitter.

Etter tre utsolgte konserter i Oslo, reisen Bieber nå videre til København. Den første konserten i Telenor Arena fikk terningkast 4 av vår anmelder. 

Siste episode i «Jakten på Bieber» viste den beste dagen i Elisabeth Pettersens liv. Hun sto i kø på Telenor Arena fra klokken ni på morgenen, og i filmen kan du se hvor nær hun faktisk kom idolet sitt.

Låta «Our Kidrauhl», som er spesialinnspilt for anledningen og gitt ut under navnet Norwegian Beliebers, ligger nå på sjuende plass på iTunes – over Justin Biebers egne låter. Jentene har hele uka prøvd å gi den til noen som står Bieber nær.

Første episode: – Vi skal gi låta vår til Bieber
Andre episode: – Can you please give this CD to Bieber?

Den lange veien mot Bieber

Elisabethkonsert_0004_Layer 8

– I dag har jeg hatt mattetentamen, så jeg kom litt sent, forklarer Erle, før hun må stille seg bak minst ti tusen beliebers i køen utenfor konsertarenaen. Med busser fra hele landet og Bieber på anlegget var stemningen i området god.

Fotospesial: Justin Bieber, Telenor Arena

Konsertanmeldelse: Stjerne i sikte (4/6) 

Inne i byen møter en i gruppa gitaristen til Bieber, Dan Kanter, men han vil ikke ta imot plata. I går så vi jentene gi plata til Justin sine dansere, og i dag blir den gitt til enda en danser.

– Jeg tror Justin får høre låta, det er helt sjukt! Sier Elisabeth.

– Jeg er allerede trist

Målet er altså nesten nådd, men jakten fortsetter nok for jentene.

– Vi må prøve å nyte denne tiden. Jeg føler meg allerede trist fordi han snart skal dra, sier Erle Willa Mikkelsen (15).

– Jeg kommer til å savne ham sånn! Sier Elisabeth.

Se filmklipp fra konserten i videoen over!

Se og hør hyllestlåta «Our Kidrauhl» her:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4]

Bieberinne_0008_Layer 23
Bieber_0006_Layer 13