Snek seg inn på hotellet

Jakten på Bieber fortsetter! Men det spørs om Erle og Elisabeth får gitt hyllestlåta si til Justin etter at elleville fans slår til en av danserne hans utenfor Grand Hotel.

– Det her er så flaut, sier Elisabeth Pettersen (14).

– Justin vil jo aldri møte oss når noen beliebere oppfører seg så frekt!

Første episode: Jakten på Bieber, del 1

Tredje episode: – Jeg tok på Justin Bieber!

Biebermandagkø_0007_Layer 11

Biebermandagkø_0001_Layer 17

I går møtte vi Elisabeth og Erle Willa Mikkelsen (15) på jenterommet, som har store planer om å overrekke låten . Allerede søndag kveld var de ute og fikk sett danserne.

Les: Den store Bieber-guiden

– Jeg lente meg over gjerdet og fikk til og med tatt på dem, forteller Elisabeth. Se videoen øverst i saken!

Ble kastet ut fra hotellet

Men låta de har laget til Bieber fikk de ikke gitt til danserne. Mandag morgen var hele vennegjengen på plass foran Holmenkollen Park Hotel. Det gikk rykter om at Justin Bieber hadde sjekket inn her søndag kveld, selv om politiet hadde bekreftet at han ikke kom før tirsdag. Bilder Justin Bieber selv har lagt ut på Instagram og Twitter ligner også faretruende på innsiden av et rom på hotellet.

Biebermandag_0001_Layer 36

– Vi klarte å snike oss inn! Det er en hemmelig femte etasje!, forteller en gira Erle når gjengen kommer ut fra hotellet.

Men noen Justin Bieber rakk de ikke å se før de ble kastet ut. Nå er de nesten bombesikre på at Justin befinner seg i en hemmelig etasje i hotellet.

– Vi kom uansett langt, trikset var å ta av seg alt Justin Bieber-stashet og gå inn og spørre om å låne toalettet, sier Erle.

På kurs med Biebers dansere

I går var Elisabeth og Eirik Dammyr (18) på dansekurs med to av danserne til Justin Bieber. Det første som skjedde, var at danserne gikk forbi, men nektet å snakke med dem.

– Herregud, vi må jo bare løpe etter, sier en stressa Elisabeth.

Biebermandag2_0001_Layer 26

De har jobbet med hyllestlåta såpass lenge at de ikke kan gi opp så lett. Og i dag skal alt satses på å få møte Justin Bieber ansikt til ansikt.

Se og hør låta de prøver å gi til Bieber her:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4&w=560&h=315]