Jobber med stjerner

Madcon samarbeider med Rick Ross og Snoop Lion.

Snoop Dogg på Hovefestivalen i 2012. Foto: Snoop Dogg på Hovefestivalen 2012. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.
Snoop Dogg på Hovefestivalen 2012. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Omtrent samtidig som det er klart at det nærmer seg premiere på den nye, påkosta videoen til Madcon, kommer det flere spennende nyheter om den populære duoen.

Snoop og Rick Ross

Tidligere er det blitt kjent at Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam vil samarbeide med Destiny’s Child-stjerna Kelly Rowland. De skal ifølge Dagbladet sammen med henne ha spilt inn låta «One Life», og spilt inn video regissert av Ray Kay.

Nå melder nettstedet 730.no at Madcon i tillegg har fått til samarbeid med storheter som Rick Ross, Snoop Lion og Estelle.

Rick Ross. Foto: NTB Scanpix / John Amis, AP Photo.
Rick Ross. Foto: NTB Scanpix / John Amis, AP Photo.

Kommer på Icon

– Det er jo selvfølgelig helt vilt å få stå ved siden av flere av de vi i så mange år har sett opp til, sier Yosef Wolde-Mariam til 730.

Samarbeidet vil bli å høre på albumet Icon som er venta 12. august. Låta med Rick Ross skal ha fått tittelen «Bottles», mens bidraget fra Snoop blir å høre på «Is You With Me». Begge låtene skal ha blitt produsert av norske Element som også stod bak Madcon-hitene «Beggin'» og «Glow».

Rick Ross er en tung og kredibel rapper som blant annet fikk terninigkast fem av oss for sitt siste album, God Forgives I Don’t.

Snoop Lion er bedre kjent som Snoop Dogg og er et vel så kjent navn i gamet. Han har vært i Norge ved flere anledninger og er en av vår tids aller mest kjente rappere.