John Newman til Rådhusplassen!

De britiske stjerneskuddene John Newman og Jess Glynne er klare for VG-lista Topp 20.

Come and get it!

Det var da John Newman fikk slippe til i Rudimental-låta «Feel the Love» i 2012 at ballen for alvor begynte å rulle.

Les mer om alle artistene her!

Siden den gang har den britiske 24-åringen med listetopper som «Love Me Again» og «Cheating» bevist at han har evnen til å snekre låter med bred appell, og det er nå klart at han tar med seg sitt musikalske snop hele veien til scenen på Rådhusplassen 20. juni.

Rett under her ser du resultatet av samarbeidet hans med house-kometen Calvin Harris.

 

Fra housevokal til husholdningsnavn

Med Jess Glynne blir det dobbelt britisk i dagens slipp. Denne barske dama er nok mest kjent for house-og souldropset «Hold My Hand» fra tidligere i år.

 

Det blir med andre ord lagt opp til perfekt stemning for å holde din kjære i hånda på Rådhusplassen den 20. juni.

Glynne har gjort seg bemerket for sin kraftige stemme, og oppgir blant annet artister som Frank Ocean, Mariah Carey og Amy Winehouse som sine musikalske forbilder.

Vinn drømmedag under VG Lista Topp 20!

Alt du trenger å gjøre er å filme at du synger din favorittlåt på en kul og kreativ måte. Det er helt opp til deg hvordan du vil fremføre sangen, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Velg selv om du vil lage videoen alene, med en venn, med familien eller et kjæledyr. Legg det deretter ut på Instagram eller Facebook med emneknaggen #jegviltilrådhusplassen.

Om du verken har Instagram eller Facebook kan videoer sendes til radhusplassen@nrk.no med #jegviltilrådhusplassen i emnefeltet.

Les mer om konkurransen her.