Vinn drømmedag på Rådhusplassen

Syng din favorittlåt og vær med i trekningen av plass på første rad til Nordens største gratiskonsert til deg og din bestevenn.

Konkurransen er avsluttet, se vinneren her!

#jegviltilrådhusplassen

Nå har du muligheten til å vinne en drømmedag på Rådhusplassen for deg og din bestevenn 20.juni!

Alt du trenger å gjøre er å filme at du synger din favorittlåt på en kul og kreativ måte. Det er helt opp til deg hvordan du vil fremføre sangen, så her er det bare kreativitet og fantasien som setter grenser!

Velg selv om du vil lage videoen alene, med en venn, med familien eller et kjæledyr. Legg det deretter ut på Instagram eller Facebook med emneknaggen #jegviltilrådhusplassen. Om du hverken har Instagram eller Facebook kan videoer sendes til radhusplassen@nrk.no med #jegviltilrådhusplassen i emnefeltet.

OBS: om videoen legges på Facebook er det viktig at posten er offentlig.

Rita Ora poserer på den røde løperen til VG-lista Topp 20 2014. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Bli inspirert av fjorårets vinner

Vinneren vil få dekket reise, opphold og plasser på første rad til Nordens største gratiskonsert til deg og din bestevenn. I tillegg til dette vil dere få muligheten til å møte kjente artister og P3-fjes bak scenen, og få en drømmedag du sent vil glemme!

I fjor var det fjorten år gamle Leah Holm som gikk av med seieren i #jegviltilrådhusplassen-konkurransen. Se alt fra den store overraskelsen her!

Leahs fingerdans-video fikk over 1700 stemmer og danket dermed ut resten av de nominerte og vinneren har noen tips hun vil dele.

– Det viktigste for meg var å finne en kreativ måte å løse det på. Gjøre noe utenfor boksen. Jeg satt av ganske mye tid også til å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det og fikk mange venner til å hjelpe meg, forteller Leah og fortsetter:

– Først og fremst analyserte jeg sangen for å prøve å finne noe i teksen som jeg kunne bruke i videoen. Jeg fikk mange ideer, men endte opp med “fingerdansen”.

Se bidraget Leah vant med:

Stjernespekket i fjor

I fjor gjestet store, internasjonale artister som Isac Elliot, Rita Ora, mannen bak sommerhitten “Waves” Mr. Probz, Austin Mahone, Kiesza, Katy B og Cody Simpson.

Av de norske navnene var blant annet Broiler, Gabrielle, OnklP og de fjerne slektningene, Admiral P og Julie Bergan på plass på den store scenen midt på Rådhusplassen. Mange av disse var også med på turneen som gikk til Bergen, Stavanger, Trondheim og vinneren av by X-konkurransen; Sortland.

Og nå er jo selvfølgelig det store spørsmålet; Hvem kommer i år? Følg med på P3.no fremover!