Karpe Diem klar for 3 x Oslo Spektrum

Duoen gjester Oslo Spektrum tre ganger i april og har sluppet siste brikke i Heisann Montebello-prosjektet.

Det tar rundt to minutter å gå fra kjøpesenteret Gunerius til Oslo Spektrum, men veien dit har vært lengre for Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. 16 år, fire (nesten fem) plater og hundrevis av konserter senere er duoen klar for hjembyens hovedscene – ikke bare en, men hele tre ganger.

LES OGSÅ: Anmeldelse:Karpe Diem – terningkast 4

Målet er tre ganger utsolgt

Som første hiphop-artister solgte de ut Oslo Spektrum i 2013. Nå vil de gjøre det på nytt.

– Jeg er redd for at vi ikke selger ut alle tre gangene, både fordi ingen har gjort det før oss og da kan vi ikke gjennomføre den produksjonen vi ønsker, forteller Chirag til Christine og legger føringene for konsertens størrelse.

Få norske artister har nemlig fylt opp Oslo Spektrum tre kvelder på rad, men en gang før har det altså blitt gjort. A-ha spilte for fulle hus fire novemberkvelder i 2010, tre av dem på rad. Morten Abel kunne si seg fornøyd med to utsolgte konserter i 2002, og i november gjester Marcus og Martinus et fullstappet Spektrum to ganger på samme dag.

– Det er et ord som er finere enn hip hop og det er utsolgt,
Chirag Rashmikant Patel i Stjerner (2008)

Nesten 30 000 billetter skal selges for å fylle Oslos storstue tre ganger og Karpe Diem kan bli nummer to i rekken til å nå det målet.

SE VIDEO: Hvem er best av Chirag og Magdi?

Ny låt

I dag slapp Karpe Diem låten «Gunerius». Den tilhørende videoen viser fragmenter av livene til Chirag og Magdi og er regissert av Erik Treimann. Se musikkvideoen nedenfor:

LEST ALT OM: KARPE DIEM