Kings of Leon gir jenteråd

De amerikanske rockerne ber One Direction å være spesielt obs på jenter med kameratelefoner.

One Direction bør muligens spisse ørene når brødrene Followill strør om seg med livskunnskap. Foto: Promo.
One Direction bør muligens spisse ørene når brødrene Followill strør om seg med livskunnskap. Foto: Promo.

Kings of Leon er vaskekte rockere, og har levd livet som følger med i snart 15 år.

I et ferskt intervju med den britiske avisen The Sun, gjenfortalt av GigWise, øser de rause rockerne av seg med livsleksjon og gode råd, hovedsakelig myntet på ungfolene i One Direction.

– Pass på kameratelefoner!

Kings of Leons dyrebare råd går ut på hvordan boybandet bør håndtere berømmelsen, og brødrene Followill mener blant annet at britene må være obs på å invitere jenter med kameratelefoner opp på hotellrommet for å feste.

– Hvis dere skal feste på hotellrommet, ha en boks ved døren, hvor alle jentene kan legge fra seg telefonen sin. Det er nemlig dette som får ungdommen i trøbbel nå for tiden. En telefon er også et kamera, sa trommeslager Nathan Followill til The Sun.

– Ikke forny dere!

Frontfigur Caleb Followill hadde også en ting eller to å si til de britiske popstjernene. Han mener guttene bør holde seg unna ethvert forsøk på å fornye seg selv, fordi de har jo allerede berømmelsen og risikerer å miste fans ved å forandre på ting.

– Ikke prøv å bli et rockeband eller noe sånt. Dere er jo allerede der dere vil være! Dere har allerede musikken og fansen, så ikke prøv å forandre på noe, sa Caleb.

Populær på Twitter

Kanskje kan One Direction gjengjelde tjenesten til Kings of Leon, og gi de noen Twitter-råd? Det er nemlig kommet frem at det britiske boybandet er blant de mest innflytelsesrike på mikroblogg-tjenesten.

Selv om familiebandet Kings Of Leon har holdt på med rock i over et tiår, klarte de ikke å fenge P3s anmelder da han anmeldte konserten deres på Hovefestivalen i sommer. Tidligere i høst slapp de også sitt sjette studioalbum, Mechanical Bull.

Hvilke råd eller livsleksjoner ville du gitt One Direction? Skriv det i kommentarfeltet!

Se musikkvideoen til Kings Of Leon – «Supersoaker»:

Se musikkvideoen til One Direction – «Story of My Life»: