Krisekonsert for Eminem

Fansen raser over dårlig lyd. Musikkanmelder mener det er en skam.

I helga hadde Eminem to konserter på Wembley Stadium i London. 41-åringen, som har åtte album i baklomma, spilte hele 35 låter og hadde blant annet med seg Dr. Dre med som overraskelse på begge konsertene. Men selv dette hjalp ikke rap-veteranen.

Etter helgas to konserter har nemlig fansen klaget inn til arrangørene og krever pengene tilbake på grunn av dårlig lyd.

Tungt skuffet

Ifølge nettsiden Gigwise skal mange av de som hadde sitteplass på stadion, som rommer 90 000, ikke ha hørt noe av konserten.

Mange tok derfor til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon.

Les også: Mimeanklager mot Eminem

– En skam

Det er ikke bare fansen som mener de bør få tilbake pengene sine. Også musikkanmelder, Neil McCormick, i avisa The Telegraph skriver i anmeldelsen at fansen bør kreve tilbake pengene – og gir rapperen terningkast én.

«På den første av de to kveldene på Wembley, var Eminem en skam. Det var den verste lyden jeg noensinne har hørt på et så stort live-arrangementet», skriver han.

Det er ikke bare Wembley som har slitt med lyden i sommer. Da Ellie Goulding tidligere denne måneden gjestet Hovefestivalen utenfor Arendal, var også lyden dårlig, noe som P3s anmelder påpekte.

Se alt fra Hovefestivalen her.

I fjor kom oppfølgeren til det kritikerroste albumet The Marshall Mathers LP som satte Eminem på kartet i 2000. Skiva The Marshall Mathers LP 2 klarte imidlertid ikke å overbevise P3s anmelder – som heller landet midt på treet. Men til tross for enkelte lunkne plateanmeldelser, har albumet solgt bra.

Allerede den første uka suste skiva inn på toppen av albumlista i USA, med over 700 000 solgte eksemplarer. I fjor var det Justin Timberlake og The 20/20 Experience som solgte mest i USA i løpet av albumets første uke, med 968 000 solgte eksemplarer på én uke i USA.

Eminem feat. Nate Ruess – «Headlights»:

Eminem feat. Rihanna – «The Monster»: