Musikalsk påskesnop: Christine live

Fra Skambankt via Lissie til Gabrielle: Vi har samlet de fem mest populære liveopptredene fra Christine for deg som vil gjenoppleve de magiske øyeblikkene.

For litt over et halvt år siden var det premiere på Christine, musikkprogrammet som går på P3 fra mandag til fredag mellom klokken 13 til 15. Helt siden dag én har kremen av norske artister blitt invitert inn i studio for å fremføre nedstrippede versjoner av sine egne låter – og covre andre P3-hits.

Se alle Christine Live-opptredene her!

Enten du ikke har sett dem før eller har lyst til å oppleve de magiske øyeblikkene på nytt, har vi samlet de fem mest populære liveopptredene fra Christine for deg.

God fornøyelse!


topp_5

Skambankt – «Wrecking Ball»

Rockerne i Skambankt var selv veldig usikre på hvilken låt de ville covre, men programleder Christine Dancke overtalte dem til å velge Miley Cyrus’ «Wrecking Ball». Den mye omtalte pop-balladen fikk nytt liv da rogalandsrockerne skitnet den til med grove gitarer, trommemaskin og et heseblesende tempo. Se opp for Christine som var sporty nok til å stille opp som solist på broen.


 

topp_4

Sigrid Raabe – «Sex»

Sunnmøringen Sigrid Raabe ble beskrevet som et «låtskrivertalent med eksplosivt potensiale» da hun ble kåret til Ukas Urørt for snart et år siden. Da hun bestemte seg for å gjøre en nedstrippet versjon av The 1975′ «Sex» hos Christine, fikk 17-åringen også vist frem et annet våpen hun har i arsenalet sitt, nemlig den praktfulle stemmen.


 

topp_3

Gabrielle og Margaret Berger – «Help Me Lose My Mind»

Et av halvårets store musikkhøydepunkt kom allerede i Christines andre sending. Da gjestet nemlig Gabrielle og Margaret Berger P3-studioet og fremførte en versjon av Disclosures «Help Me Lose My Mind», som nesten rørte programleder Christine til tårer.


 

topp_2

Lissie – «Hold On We’re Going Home»

Den selv erklærte norgesvennen og folkrockeren Lissie fremførte en nydelig versjon av Drakes «Hold On We’re Going Home» da hun, på et av sine mange norgesbesøk, svippet innom Christine. Gnistrende gitarer, en frekk steel guitar og ikke minst Lissies voldsomme innlevelse og stemmeprakt ga r&b-perlen den behandlingen låten fortjener.


 

topp_1

Matilda – «Have Yourself A Merry Little Christmas»

Det er en julelåt som stikker av med seieren som den mest populære Christine Live-opptredenen. Etter å ha fremført «Have Yourself A Merry Little Christmas» på P3 i forfjor ble Matilda Gressberg, etter lytternes ønske, invitert tilbake neste jul for å spille låten igjen. 19-åringen sørget for en salig stemning i studio med sin nydelige tolkning av juleklassikeren.


Hvilken Christine live-opptreden liker du best? Del med oss i kommentarfeltet!