Nico & Vinz klare for Rådhusplassen

Den verdensberømte Holmlia-duoen er klare for å ta VG Lista Topp 20 med storm.

Storslippene fortsetter å komme!

I går kunne vi melde at den britiske popvirtuosen John Newman tar veien til VG Lista den 20. juni, og i dag kan vi gladelig annonsere at det er Holmlia-gutta Nico og Vinz som står for tur.

– Vi gleder oss kjempemasse til å spille på VGlista! sier gutta til P3.

– Topp spilleform!

Den joviale duoen produserte sin første hit med debuten «One Song» under navnet Envy, som gjorde det bra her på berget, men det var ikke før med «Am I Wrong» i 2013 at det internasjonale gjennombruddet skjedde.

 

Siden den gang har «Am I Wrong» nådd fjerdeplass på den amerikanske Billboard-lista, og høsten i fjor slapp de albumet Black Star Elephant.

Etter å ha flyttet til USA har de også rukket å jobbe med anerkjente produsenter som David Guetta. Det er med andre ord en mer verdensvant Nico & Vinz som gjester Rådhusplassen i år.

– Etter flere måneder på veien i USA er vi i topp spilleform, og vi «bringer» alt til Rådhusplassen 20. juni, sier de.

 

Vil du vinne en drømmedag i Oslo under VG-lista Topp 20?

Alt du trenger å gjøre er å filme at du synger din favorittlåt på en kul og kreativ måte. Det er helt opp til deg hvordan du vil fremføre sangen, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Velg selv om du vil lage videoen alene, med en venn, med familien eller et kjæledyr. Legg det deretter ut på Instagram eller Facebook med emneknaggen #jegviltilrådhusplassen. Om du hverken har Instagram eller Facebook kan videoer sendes til radhusplassen@nrk.no med #jegviltilrådhusplassen i emnefeltet.

Les mer om konkurransen her!