Nico & Vinz til Rådhusplassen!

Stjerneduoen fra Holmlia gleder seg til å vise frem ny musikk på lørdag.

Nicolay Sereba og Vincent Dery har kommet en lang vei fra gutterommene på Holmlia og Lambertseter. Helt til Los Angeles, faktisk. I 2015 gjestet de blant annet talkshowkongen Jimmy Fallon, turnerte med Usher og vant prisen som Årets Spellemann. Nå begynner det å bli en stund siden vi har hørt noe fra gutta, og derfor er det med ekstra stor glede at vi kan annonsere at stjerneduoen skal spille på Norges største popfest på Rådhusplassen 24. juni.

Nico & Vinz på Sentrum Scene: Hjemmeseier|– Vi har ingen plan B

Klare for et nytt musikkapittel

– Det føles deilig å endelig slippe ny musikk som vi brenner for! Vi har tilbrakt mesteparten av den siste tiden i studioer i LA, og nå har vi funnet et uttrykk vi vil vise verden, sier gutta.

Hvordan er følelsene rundt lørdagens opptreden på Rådhusplassen?

– Det er alltid gøy å spille for hjembyen vår, samtidig som det er en veldig spesiell følelse akkurat denne gangen. Det er lenge siden sist, og vi skal spille den nye singelen vår «Intrigued» for første gang. Vi gleder oss!

Les anmeldelse av singelen «Intrigued» her

Se Nico & Vinz sin opptreden på Rådhusplassen i 2015

Dette må du vite før du drar på VG-lista showet på Rådhusplassen

I tiden fremover skal gutta spille på flere norske festivaler, før de drar tilbake til LA for å ferdigstille det nye albumet. En annen artist man kan se på mange festivalscener i sommer, og som skal opptre på Rådhusplassen for første gang på lørdag, er Amanda Delara.

Nytt stjerneskudd

20-åringen har i løpet av kort tid blitt en nasjonal snakkis med debutsingelen sin «Paper Paper», og P3s anmelder mener hun er i ferd med å bli landets mest spennende artist. Artisten får sommerfugler i magen av å tenke på at hun skal opptre for 70 000 mennesker om få dager.

– Det føles helt fantastisk! Jeg ser virkelig fram til å dele musikken min, og gleden jeg får ut av den, med mange mennesker.

Se Amanda Delaras tolkning av «Gunerius» (Karpe Diem-remiks) hos Christine Live:

Disse byene får besøk av VG-lista

… og disse artistene vil stå på scenen:

Maggie Lindemann
Freddy Kalas
JOWST
Hkeem & Temur
Katastrofe
Gabrielle
Julie Bergan
Cezinando
Mugisho
TRXD
Morgan Sulele feat. Oral B
Dagny
ItaloBrothers

Arif
Kream ft. Clara Mae
Admiral P ft. OnklP & Eben Jr.
Fanny Andersen