Nye navn til Slottsfjell

Med Toddla T og Branko på plass er klubbprogrammet på Slottsfjells Kastellnatt ferdig spikret.

Om kun kort tid braker Slottsfjell i gang i Tønsberg. Navn som Biffy Clyro, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Imagine Dragons og Kendrick Lamar topper plakaten, men vel så interessant er festen som fortsetter etter de ordinære konsertene på fjellet over byen.

Les også: Disse ti festivalene må du få med deg i sommer

I dag ble det nemlig kjent at det allerede bunnsolid klubbprogrammet til Kastellnatt har blitt forsterket med to sterke navn fra henholdsvis Portugal og England – Branko og Toddla T, som begge kjapt vil kunne få danseglade hjerter til å hoppe over et slag eller to.

Galskap og bookingfavoritter

Branko, også kjent under navnet J-Wow, er hovedhjernen bak Portugals største og villeste rytmeeksportartikler, Buraka Som Sistema. Ryktene forteller om et eklektisk DJ-sett, men når det gjelder lover er mannen på linje med Buraka: Ingen gjelder. Portugiseren er for tiden aktuell med miksteipen Drums, Slums & Hums, som kan lastes ned gratis her.

Toddla T er en av Storbritannias største navn innen klubbmusikk, og blant Slottsfjell-bookernes favoritter, med radioprogram på BBC 1 og spredning av gode vibber og god musikk over hele verden. Til Kastellnatt kommer Toddla T med hele crewet sitt, slik han gjør på europeiske festivaler som Reading, Lovebox, Bennicassim, Pukkelpop og flere.

– Verdens beste DJer

Fra før er skotske Rustie, britiske Duke Dumont og Totally Enormous Extinct Dinosaurs bekreftet til Kastellnatt, og vår egen bassdronning Christine Dancke presenterer S-Type og Redlight under fanen P3 Klubb lørdag 20. juli – en oppgave hun gleder seg stort til:

– Det unike med Kastellnatt og P3Klubb er størrelsen og nivået: Store navn og proft arrangement. Det er ingen andre norske festivaler som går så hardt inn på klubbprogrammet – utenom landstreffet, kanskje – og det gir Tønsberg-publikummet en fantastisk mulighet til å se de beste DJ-ene i verden i et av Norges kuleste lokaler.

Les mer: P3 Klubb på Slottsfjell