P3 Gull: Disse er nominert til Årets liveartist

Stem på din favoritt!

30. november skal noen av Norges beste artister hylles med en egen feiring under P3 Gull 2019, den syvende i rekken.

Første nominasjons-slipp til årets P3 Gull, er Årets liveartist. Rett under leser du hvem som kjemper om prisen som stemmes frem av publikum, og hva artistene tenker om nominasjonen.

PS: Avstemningen avsluttes tirsdag 12. november kl. 13 – stem øverst i saken!

Brenn

– Sjukt hyggelig å bli nominert til en så stor pris! Å spille live er noe av det morsomste vi gjør. Det å bli anerkjent for at vi gjør det bra er jo så kult å høre! Liveshowet er jo alfa omega for uttrykket vårt, så det er gøy at folk får noe ut av showene. Takk til bandet vårt som også deler nominasjonen med oss og ikke minst takk til alle dere som dukker opp på konsertene, sier trommeslager Rémy Malchère Pettersen og vokalist Edvard Smith på vegne av rocke-bandet.

Les mer om Brenn

Se Brenn live på P3:

Luna

– Vi prøvde bare å få navnet Luna ut der, men når Leo, broren og produsenten min, ringte og sa at vi ble nominert til Årets liveartist ble jeg helt sjokkert. Jeg fikk en «wave» av kjærlighet og varme i hele kroppen. Jeg kunne, og kan fremdeles ikke, tro at vi i det hele tatt ble nominert. Det er noe vi er uendelig takknemlig for. Vi har allerede vunnet i våre hjerter! Føler hiphop-artisten.

Les mer om Luna

Se da Luna ble Ukas Urørt:

Karpe

– Vi er veldig glade for at publikum og jury ser forbi hendelsen med det oppblåsbare flyet til Magdi. Å spille shows er det beste vi vet. Takk, sier Chirag på vegne av hiphop-duoen.

Les mer om Karpe

Se: Menneskene bak musikken: Karpe – «Sas plus / Sas pussy»:

Pasha

– Jeg er så utrolig takknemlig. Dette året her valgte jeg å fokusere mye på «gigs» og «showcaser» i USA. Og det har vært så utrolig mye opp og ned på det økonomiske, personlige og musikken. Så dette her for meg beviser bare at all jobben jeg og mitt team har puttet inn i dette året har «payed off», og det blir enda større. Og jeg er så utrolig glad og takknemlig for å bli nominert. Jeg har vært i lykkerus helt siden jeg fikk vite det, forteller rapperen.

Les mer om Pasha

Se Pasha live på P3:

Sondre Justad

– Sykt stas! Turnéen med «Ingenting i paradis» og reisen det siste året har vært den fineste og villeste hittil. Jeg er jævlig takknemlig for at jeg får reise rundt med noen av mine beste venner i band og «crew», som går inn med hele seg og gjør alt for at hver konsert skal bli noe spesielt. Og ikke minst kjærligheta fra publikum. Takk til alle som har nominert oss! sier pop-artisten.

Les mer om Sondre Justad

Se Sondre Justad live på P3: