Low-konkurransen trukket

Supersakte og sikkert kan Low spille seg inn i hjertet ditt, om du lar dem slippe til. Snart gjør bandet konsert i Oslo, og vi ga vekk billetter som nå har fått nye eiere.

low2DENNE KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED.

Low er tross en høy stjerne i enkelte indiemiljøer fremdeles en musikalsk perle som ligger godt skjult. Her i P3musikk er vi svært begeistret for Minnesota-bandet med den svært trege musikken, og vi er også glade for at vi kunne gi vekk billetter til Lows konsert på Blå i Oslo lørdag 4. mai.

Musikken Low spiller går sakte og er ofte veldig dempet. Derfor har bandet fått merkelappen slowcore, noe de selv ikke er så imponert over. Uavhengig av hva du enn måtte kalle sjangeren bør Low lyttes til. Du skal lete litt for å finne et band som har laget så mange vakre låter. Sanger som suger deg inn i Lows særegne univers. Low feirer i år 20 år som band med sitt tiende studioalbum The Invisible Way som nylig fikk en solid femmer av P3musikks Marius Asp.

Vi ga vekk billetter til Lows konsert i Oslo, og denne konkurransen er nå trukket og vinnere har fått beskjed via epost. Takk for deltakelse! Under kan du se videoen til «Just Make It Stop» som du finner på Lows ferske album.