Se Rihanna-minidokumentar

En av tidenes mestselgende artister hylles av fansen.

Rihanna i dokumentar "Half Of Me". (Skjermdump, YouTube)
Rihanna i dokumentar «Half Of Me». (Skjermdump, YouTube)

Phil Griffin, mannen som har lagd dokumentarer om Britney Spears og Bon Jovi, har regissert Half of Me, den ferske dokumentaren om superstjernen fra Barbados.

Sterkt knyttet til fansen

Half of Me er startskuddet til konseptet Made For Music, og videoen fokuserer på dedikerte fans fra Storbritannia og USA.

– Vi anerkjenner båndet mellom Rihanna og fansen. Det er ingen tilfeldighet at Rihanna er en av de mest fulgte menneskene på sosiale medier i verden. Hun inspirerer fansen til å følge drømmene deres, samt være seg selv og være autentiske, sier Camilo Durana, sjefen for Budweiser Sports & Entertainment, selskapet som står bak konseptet.

Les flere saker om Rihanna | Sjekk ut Rihannas Twitter– og Instagram-konto

En av tidenes mestselgende

88-modellen Robyn Rihanna Fenty er en av tidenes mestselgende artister. Hun kan skilte med over 30 millioner solgte eksemplarer av i alt sju album, samt 120 millioner solgte singelutgivelser.

Hennes siste plate er Unapologetic (2012) og utgivelsens største singelsuksess, «Diamonds», er co-produsert av den norske produsentduoen Stargate. Vår anmelder trillet fire øyne på terningen til Unapologeticles anmeldelsen her.

Se «Half Of Me»:

Se «Diamonds»-musikkvideoen: