Se traileren til Jimi Hendrix-filmen

Se den norgesaktuelle rapperen André 3000 portrettere rockelegenden i den første offisielle smakebiten.

Allerede for over to år siden ble det klart at OutKast-rapperen André 3000 skulle portrettere gitarvirtuosen Jimi Hendrix i den biografiske filmen om rockelegenden.

Les også: OutKast til Øyafestivalen

På torsdag ble den første offisielle traileren til filmen All Is By My Side endelig sluppet, og resultatet ser veldig lovende ut. André 3000, som egentlig heter André Lauren Benjamin, ser superstilig ut som rockestjerne.

Se traileren til All Is By My Side her:

Gir innsikt

Filmen skal fortelle hvordan Hendrix går fra å være en ukjent nattklubb-gitarist i New York, til å sette sitt merke på Londons musikkscene. Hele Hendrix’ opphold i England fra 1966 til 1967 dekkes, og vi får blant annet innsikt i hvordan han spilte inn debutalbumet sitt, Are You Experienced.

Are You Experienced blir av mange sett på som den beste platedebuten noensinne, og albumet har også senere blitt kåret til tidenes 15. beste utgivelse av det anerkjente musikkmagasinet Rolling Stone.

Les også: Se André 3000 som Jimi Hendrix

All Is By My Side skal ha premiere 26. september, og regisseres av John Ridley, som også skrev manuset til Oscarvinneren 12 Years A Slave. Imorgen Poots, Hayley Atwell, Ruth Negga og Adrian Lester spiller også i filmen.

Mange på Twitter har latt seg imponere over måten André portretterer Jimi Hendrix, og gleder seg til filmen.

Får ikke bruke originalmusikk

Kuriøst nok får ikke filmen bruke noe av originalmusikken til Jimi Hendrix. Det man skal høre i filmen er André sine covere av Jimi Hendrix, som covrer Beatles, Muddy Waters og andre artister.

Da er det lov til å håpe at han er blitt bedre til å spille siden han avsluttet «Sixteen» med sin egen gitarsolo. Hør den nedenfor fra ca. 7:20 og utover.

Gleder du deg til filmen? Si din mening i kommentarfeltet!