Skrev vagina-hyllest med moren

– Den handlet først om bilen min, sier popstjernen Ke$ha.

Ke$ha. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Mario Anzuoni)
Ke$ha. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Mario Anzuoni)

Foruten å spe på spillelistene med hits, er Kesha Rose Sebert – som er Ke$has egentlige navn – også godt kjent for merkverdige uttalelser. I et radiointervju i fjor høst, fortalte popstjernen at låten “Supernatural” handler om at hun har hatt sex med et spøkelse.

Nok en gang serverer hun oss intime detaljer. I et intervju med Q Magazine – et britisk musikkmagasin som slippes månedlig – avslører hun at sporet «Gold Trans Am» ble skrevet sammen med moren, og at den handler om vaginaen hennes.

Ke$ha påstår at sangen i utgangspunktet handlet om bilen hennes, men at låtinnholdet ble forandret etter flere runder med låtskriving med moren. Dermed ble det til at sangen til den Nashville-fødte artisten ble vinklet til kjønnsorganet hennes. «Gold Trans Am» er å finne på deluxe-utgaven av Warrior, hennes siste utgivelse.

– Den handlet først om bilen min – en gullfarget Trans Am som funker 40 prosent av tiden. Jeg har ingen andre biler, fordi jeg er så glad i den. Men som all annen bra popmusikk ble sporet en metafor. I dette tilfellet for vaginaen min, sier artisten i intervjuet.

Men hun forsikrer omverden at underlivet hennes er i god form – i motsetning til den slitne bilen.

– Vaginaen min er i topp tilstand. Den funker hundre prosent. Det er godt mulig at psykologer ikke syns det er normalt å skrive en låt om vaginaen sin med mor, men jeg ser ikke noe i veien med det. Folk er opptatt av å gjøre de «riktige tingene». Jeg syns det er greit å omfavne fantasier, så lenge du ikke skader eller sårer andre, forteller hun ubeskjedent videre til Q Magazine.

87-modellen har hatt stor suksess med albumene Animal, Cannibal og Warrior. Førstnevnte utgivelse var debuten til den Los Angeles-bosatte sangeren, og klatret helt til topps på albumlistene i USA da den ble gitt ut i 2010. Dance/elektronika-artisten Ke$ha har på kort tid fått flere megahits, der i blant «Tik Tok», «We R Who We R», «Till The World Ends» og «Die Young» som er hentet fra Warrior – hennes siste album, som ble anmeldt av P3.

Se musikkvideoer av Ke$ha:

«Die Young»:

«TiK ToK:

We R Who We R: