Snoop Dogg blir Celtic-maskot?

Når Celtic gjester Juventus i Champions League, vil Snoop Dogg mer enn gjerne være med.

Snoop Lion. (Foto: NTB Scanpix, Victoria Will, AP)
Snoop Lion. (Foto: NTB Scanpix, Victoria Will, AP)

41-åringen så Celtic kjempe seg til seier mot alle odds mot Barcelona under gruppespillet av sessongens Champions League. Hjemme i Skottland manglet det ikke på innsatsvilje, og Celtic fikk en overbevisende 2-1 seier mot et av verdens beste lag.

Dette viste seg å være svært overbevisende for den amerikanske rapperen.

Nå har han nemlig uttalt at han er desperat etter å få være maskot når Celtic gjester italienske Juventus i Glasgow, 12. februar. Han ønsker å være «den lille ungen som går sammen med spillerne ut på banen».

Les også: Snoop Lion refses av rastafari

Høy fotballinteresse

– Det er den kampen jeg er nødt til å dra på (mot Juventus). Jeg må ha billetter, men jeg vil helst være den lille ungen som går med banner, forteller Snoop Dogg til The Daily Record.

«Yes, yes, make it happen. Hail, hail the Celts are here. Yabadabadoo!»

Celtic. Foto: Scanpix/Ian MacNicol. Afp Photos.
Kan du se for deg Snoop Dogg sammen med denne gjengen? Foto: Scanpix/Ian MacNicol. Afp Photos.

For bare et par måneder siden fortalte Snoop Dogg, eller Snoop Lion som han nå kaller seg, at han hadde interesse i å investere i den skotske klubben. Han mente at det ikke er noe nytt for superstjerner å legge penger i sport, men at det sjeldent er amerikanere som legger penger i fotball.

– Jeg har masse interesse for fotball. Jeg ser hvor lidenskapelig fansen er, og jeg kan se meg selv gjøre investeringer i klubben, fortalte han etter sjokkseieren til Celtic over Barcelona.

Les også: Snoop Dogg kan bli aksjeeier i Celtic

Aktuell med ny video

Om maskotdrømmen blir noe av får tiden vise. Det som er helt sikkert er at Snoop Dogg mest trolig slipper plate i løpet av året. Nå nylig slapp han også en musikkvideo, og ble annonsert som headliner for Bestival 2013.

Se Snoops nye musikkvideo her: