Stempla som «ufølsom»

Amerikanske radiostasjoner har slutta å spille Ke$has «Die Young» etter skolemassakren.

Etter den tragiske skolemassakren i den amerikanske delstaten Connecticut er det flere som får en dårlig smak i munnen når de hører Ke$ha-hiten «Die Young». Dette har ført til at låta er blitt sletta fra en rekke amerikanske radiostasjoners spillelister.

Ke$ha, her i en scene fra musikkvideoen til "Die Young" sier hun forstår reaksjonene på låta etter skolemassakren. Foto: Skjermdump.
Ke$ha, her i en scene fra musikkvideoen til «Die Young,» sier hun forstår reaksjonene på låta etter skolemassakren. Foto: Skjermdump.

«Ufølsom»

Etter at 20 barn og seks voksne mista livet i massakren på barneskolen Sandy Hook i byen Newtown, har teksten på låta til Ke$ha blitt stempla som «ufølsom».

Ifølge nettstedet TMZ nådde låta hele 167 millioner amerikanske radiolyttere samme dag som massakren fant sted.

«Let’s make the most of the night like we’re gonna die young. We’re gonna die young. We’re gonna die young», heter det i refrenget på låta som er henta fra albumet Warrior.

– Jeg forstår hvorfor

Ke$ha, som var innom hovedstaden i 2011, sier sjøl at hun skjønner reaksjonene.

«Jeg er så, så, så lei meg for alle som har blitt rammet av denne tragedien og jeg forstår hvorfor sangen min nå er upassende. Ord kan ikke uttrykke», sier hun i en melding på Twitter.

Samtidig hevder hun at dette var en tekst hun ikke ønsket å synge, men at hun ble pressa.

«Jeg ville ikke synge den teksten og jeg ble tvunget til det», sier hun på Twitter, ifølge Billboard. Denne meldinga er imidlertid senere blitt sletta.

Hør låta her: