Styles går solo?

Er Harry Styles på vei ut av One Direction for å spille inn et eget soloalbum?

For de mange «directioners» der ute kan nok helgens nyheter om Oslo-aktuelle One Direction ha sett ut som en dårlig planlagt aprilspøk. Harry Styles, en av de mest sjarmerende gutta i det svært populære boybandet One Direction skal i følge flere nyhetsmeldinger, blant annet fra Gigwise, være i gang med å spille inn et soloalbum.

Harry Styles på scenen med resten av One Direction i desember. Foto: NTB Scanpix / Carlo Allegri, Reuters.
Harry Styles på scenen med resten av One Direction i desember. Foto: NTB Scanpix / Carlo Allegri, Reuters.

Samarbeid med Sheeran?

Historien forteller oss at de mest profilerte sangerne i boyband som One Direction gjerne bryter ut og starter en karriere på egenhånd. Bare se på Justin Timberlake og Robbie Williams, som begge har hatt stor suksess etter at de forlot henholdsvis N’ Sync og Take That.

Nå sier nyhetsmeldingene som stammer fra The Mirror (dagen før 1. april) at Styles er i ferd med å spille inn egne låter og at han blant annet har et samarbeid på gang med Ed Sheeran.

– Han elsker å leke seg med disse nye låtene han har laget og har forsøkt noen av ideene på Ed Sheeran som allerede har sunget inn litt vokal, sier en kompis av Styles angivelig til avisa, men beroliger også One Direction-fansen.

– Hans prioritet er selvsagt fortsatt One Direction, men når han bestemmer seg for å gå solo har han allerede et prosjekt som er klart.

– Kun spekulasjoner

En representant for gruppa sier imidlertid til The Daily Mail at dette kun er spekulasjoner.

– Harry spiller ikke inn solomateriale. Hele bandet jobber med låter til deres tredje album, sier representanten til avisa.

– Han jobber med ideer til albumet. Gutta jobber av og til hver for seg i tillegg til å jobbe sammen, akkurat som de gjorde i fjor. Niall (Horan) samarbeida da for eksempel med Tom og Dougie fra McFly på nye låter.

Det er ikke første gang det går spekulasjoner om solokarrierer for medlemmer av One Direction. Etter gruppas andre utgivelse, Take Me Home gikk det rykter om at Liam Payne kunne være på vei ut. Noe han var rask til å avkrefte via Twitter.