Truer og fornærmer rapkollega

Krangelen som begynte med at rapstjernen Snoop Dogg gjorde narr av Iggy Azaleas utseende har nå tatt en ubehagelig vending.

Store egoer og høye selvbilder, gjerne kombinert med manglende selvironi, er en uheldig kombinasjon enkelte musikere lider av, som fort kan gi dem problemer i samspill med andre mennesker.

Derfor er konflikter mellom artister heller ikke sjelden vare.

Les også: – Vi er fiender

Men den siste i rekken, med rapstjernene Snoop Dogg og Iggy Azalea i hovedrollene, må sies å være av det merkverdige slaget.

Krangelen har nå også tatt en ubehagelig vending etter at 42 år gamle Snoop la ut en truende og grovt fornærmende video på nettet, som svar på at han fikk passet sitt påskrevet av sin 18 år yngre rapkollega.

La ut vitsebilde

Bildet som ble delt på Snoops Instagram, som også startet ordfeiden. (Foto: Instagram.com/snoopdogg)
Bildet som ble delt på Snoops Instagram, som også startet ordfeiden. (Foto: Instagram.com/snoopdogg)

Hele feiden begynte tidligere denne uken, da Snoop Dogg la ut et vitsebilde på sin personlige Instagram-profil av en albino, sammen med beskrivelsen: «Iggy Azalea uten sminke».

Les mer om: Snoop Dogg | Iggy Azalea

Da Iggy Azalea, som står bak noen av årets største hits med «Fancy» og «Problem», fikk nyss om dette, brukte hun Twitter for å svare:

– Jeg skjønner ikke hvorfor du legger ut et så ondsinnet bilde når du pleier å sende livvaktene dine for å spørre om å ta bilde med meg, hver gang vi er på samme show.

– Jeg er skuffet over at du, uten noen grunn, er et så stort rasshøl, tweetet Iggy.

Meldingene ble senere slettet, men er gjengitt av TMZ.

Svarte med samme mynt

Iggy Azalea la ut dette bildet på sin Twitter-konto. (Faksimile: Digitalspy.co.uk)
Iggy Azalea la ut dette bildet på sin Twitter-konto. (Faksimile: Digitalspy.co.uk)

Snoop lot seg ikke påvirke av Iggys lunkne tilbakemelding på vitsingen, og fortsatte å heller legge ut flere bilder som gjorde narr av utseendet hennes.

Det førte til slutt til at Iggy svarte med samme mynt. Australieren la nemlig ut et bilde på Twitter, hvor hun sammenlignet Snoop Dogg med «en tante som akkurat har blitt nykter».

Også dette bildet slettet hun også etter få minutter.

Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Snoop. Onsdag morgen la California-rapperen ut en video av seg selv på Instagram, hvor han fornærmer rapkollegaen sin på det groveste og kommer med en slags trussel.

– Hør her, din tispe. Du kødder med feil fyr nå, og du bør få noen til å sette deg på plass før jeg gjør det. Din jævla, ekle fitte.

http://instagram.com/p/uKaKSwv9A1

Vil legge ballen død

Iggy Azalea forsøker nå å legge ballen død, og skriver på sin Twitter-konto:

– Jeg hadde bare et problem med bildet han delte fordi han oppfører seg helt annerledes når han er rundt meg. Jeg kunne lagt ut en million bilder hvor jeg gjør narr av hvordan Snoop Dogg ser ut. Det er lett.

– Det som er trist her er den middelaldrende mannen som ble såret og sint da jeg spurte han om hvorfor han mobbet meg. Men jeg skal være den mest voksne av oss og gir meg derfor med dette.