Silja Sol mot Aiming For Enrike

Slutface er videre til Urørtfinalen 2015. Hvem som blir den neste finalisten er opp til deg. Stem på Silja Sol eller Aiming For Enrike her!

Urørtfinalen går av stabelen fredag 20. februar. I de kommende ukene bestemmer du hvem som skal komme til finalen. Forrige uke vant Slutface over Hjerteslag, og ble med det andre finalist i årets finale. Andre duell står mellom Aiming For Enrike og Silja Sol. Makten er i dine fingre – stem på din favoritt her:

 

Aiming For Enrike

 

P3 Urørt mener:

Aiming For Enrike imponerer med sin fargerike instrumental-fuzzpop. Med fengende melodilinjer gir tospannet en fascinerende undergrunnsjanger til folket.

Les også: Mer om Aiming For Enrike her!

 

Silja Sol

 

P3 Urørt mener:

Sorgmuntre tekster står i fokus hos Silja Sol, hvis rike tekstunivers og smarte melodier skyver henne helt i fronten av lovende norske artister akkurat nå.

Les også: Mer om Silja Sol her!

 


Vil feire med en high five

 

Ukas duellanter har foreløpig ikke de aller største planene for feiring av en eventuell seier.

Hva er historien bak låta?

Aiming For Enrike: Låta har ingen historie.

Silja Sol: “Stemning” skrev jeg hjemme i stuen hos mamma og pappa. Der skriver jeg ofte låter. Det er mye liv hjemme og jeg er vant med mye lyd og bevegelse rundt meg. Der finner jeg alltid inspirasjon. Jeg skrev den en høst jeg følte meg litt utenfor og var litt ensom med mine egne tanker. Den er ganske filosofisk og handler om hvor lett det er å falle på utsiden og å bli misforstått. Den handler også om å dra seg selv litt i nakken og prøve å finne ut av ting på egenhånd. Ta eget initiativ til å rette opp i ting, og komme seg på riktig spor.

Hva gjør dere hvis dere kommer videre til finalen?

Aiming For Enrike: Gir hverandre high five.

Silja Sol: Blir veldig giret. Så ringer jeg Oddi, Feddi og Eddi og sier: Nå må vi øve. Men vi hadde jo så klart allerede avtalt å øve, for det gjør vi jo uansett, sant, men så øver vi da. Og koser oss ekstra mye siden vi er i finalen.

Hvordan ville det vært å vinne finalen?

Aiming For Enrike: Det ville vært veldig kult.

Silja Sol: Det vet jeg ikke enda. Men om jeg vinner selveste finalen og greier, inviterer jeg så klart alle vennene mine på punsj.

Hva er det første dere skal gjøre hvis dere vinner?

Aiming For Enrike: Gi hverandre high five og en klem.

Silja Sol: Poppe en sjampis for eksempel. I skikkelig Dyngiz-stil. Ringe mamma og pappa, sjekke hva de driver med. Skrive en sang om det hele.