Storslipp til VG-lista

Julie Bergan, Sondre Justad, Ezzari og Admiral P med flere kommer til Rådhusplassen.

Vi har begynt å telle ned minutter til det braker løs på VG-lista fredag 22.juni og nå begynner programmet for festkvelden virkelig å ta form. Noen av Norges (og verdens) største artister kommer for å gi deg popmusikk i særklasse, akkompagnert av anbefalt dose pyro, lysshow og røykmaskin.

I tillegg til artister som blant annet Dagny, SEEB, Jess Glynne, Unge Ferrari, Arif og Mads Hansen, kan vi nå også friste med disse artistene:

Sondre Justad
Julie Bergan
Admiral P
Katastrofe
Ezzari
Chris Abolade
Jesper Jenset
James TW (UK)

Med andre ord blir det høyt energinivå, sommerstemning og digge poplåter når denne gullrekka med artister inntar Rådhusplassen.

Tradisjon med Julie Bergan

En av dem som skal bidra med god stemning på fredag er publikumsfavoritten Julie Bergan. Denne dama har imponert oss på Rådhusplassen tre ganger før og vi gleder oss til et forrykende show også i år.

– Jeg gleder meg enormt mye til å stå på scenen på Rådhusplassen igjen! Det er noe helt spesielt med denne dagen, publikumet, og følelsen jeg får av å opptre der. Det har nesten blitt som en liten tradisjon som kickstarter sommeren for fullt, og folk kan som alltid forvente at jeg kommer til å gi ALT, sier Julie Bergan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eW25s3dz3O0]

Energisk og følsom Justad

Ingenting er som å kjenne det rive i hjertet og kile i magen når Sondre Justad fremfører sine vakre tekster med sitt fantastiske band live. Justad selv lover «trøkk og stemning».

– Jeg tror det blir både energisk og følsomt. Jeg gleder meg mest til å springe ned på catwalken og gi high fives! Neida. Joda. Jeg får nok litt overtenning når det er så sykt mange folk og svær scene, sier han.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bye89sUWJbc]

Sondre Justad har også noen innmari overbevisende grunner til å ta turen på fredag.

– Det er mange superbra artister, sjarmerende programledere og feit produksjon! I tillegg er det kort vei til havet, så man kan bade litt hvis det blir for «hot».

Les mer: Mads Hansen til VG-lista!

Livedebuterer ny låt

Admiral P har skapt god stemning på VG-lista med sine reggae-låter flere ganger før, men i år er han ekstra spent før den store kvelden.

– Jeg gleder meg veldig, men er samtidig spent, siden jeg skal spille den nyeste singelen min «So Sweet», som bare har vært ute i to uker. Det er utrolig gøy å få lov til å fremføre den for første gang for et så stort publikum.

– Dette blir min sjette eller syvende opptreden på VG-listeshowet på Rådhusplassen, og det er alltid like fett å spille der!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y2ms3dkLaIU]

Første gang for Ezzari

Rapartisten Ezzari, eller Adam Ezzari, spiller på VG-lista-konserten for første gang i år. Med seg på scenen har han Andregenerasjonen-kollega Cengiz Al og hans dansecrew We Are 1.

– Det er så svært at jeg ikke har turt å drømme om det en gang. Hva er det jeg ikke gleder meg til?! Jeg gleder meg sjukt mye til å være på scenen og spre musikken min til det norske folk, sier han.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vbgvpSc2WCQ]

Ezzari lover positive sommervibes, dans og glede, og håper så mange som mulig kommer for å danse og synge med.

– Det er årets største konsert. Jeg har vært der hvert år siden jeg fikk lov til å gå ut av huset uten mamma. Det er alltid dritbra og man møter masse kule folk. Kom og feire sommerferie med oss!