Videopremiere: Hold Fast

– Om å gå fra å være ung og lovende til at dritten treffer vifta, sier punkbandet Hold Fast om «Chapel & Breath». Se den heftige live-act-videoen her.

Punkbandet fra Stavanger lanserte i 2013 EPen Filling Lungs, Snitching Tongues, og 21. august slippes debutalbumet som er produsert av Yngve Andersen (Blood Command) og mikset/mastret av Ruben Willem (Haust, Okkultokrati).

Får mye P3-skryt

Hold Fast har fått skryt fra både Pyro-, Urørt- og Ruben-redaksjonen. «Allsangs-moshpitpunk fra et Stavangerband som vi har klokkertro på. Sjelfullt, skittent og blodig», skriver Urørtredaksjonen skriver i deres omtale av bandet da de ble Ukas Urørt i 2012.

Les: Skittent, sjelfullt og storartet

Nå har Hold Fast laget en live-act-musikkvideo til singelen «Chapel & Breath», og P3 har premiere på videoen du ser øverst i saken.

– Historien bak låten handler om å gå fra å være ung og lovende til at dritten treffer vifta. Enkelt og greit! forklares det fra Hold Fast.

Grei stemning i Hold Fast-videoen. Skjermdump, YouTube
Grei stemning i Hold Fast-videoen. Skjermdump, YouTube

Det er på gulvet det skjer

Inge von Schreuder Sigvaldsen fra Delux Film AS står bak regien til «Chapel & Breath»-visualiseringen som tok sted på en søndag.

– Vi tenkte at noe av det vi liker aller mest er good times og masse, masse energi. Derfor kom vi frem til at vi ville gjøre live-acten på gulvet og ha med oss å publikum. Det er liksom på gulvet det skjer og noen av de mest minnerike konsertene vi har opplevd har vært i det formatet, sier gruppen.

Om dagen tilbringer Hold Fast en god del tid i øvingslokalet og skriver nye låter, men lover mange konserter etter albumslippet i august.