Videopremiere: Loveless

– En historie om hvordan det er å føle seg litt annerledes enn alle andre, sier regissøren bak den flotte visualiseringen av «They Don’t Know-videoen som endte opp i PSTs søkelys.

P3 har premiere på den finfine videoen til den svale klubblåten som er hentet fra den forestående debut-EPen til Loveless, Relationships. «They Don’t Know» er oppfølgeren til debutsingelen «How To Love You».

Videoen er regissert av Christian Schüssler og Viper Film er produksjonsselskapet. P3 får vite at visualiseringen er inspirert av filmene Moonrise Kingdom og Kings of the Summer.

I PSTs søkelys

– Vi trengte noen bilder av en kraftstasjon og noen kraftledninger, for å tydeliggjøre kreftene til barna i videoen, sier Schüssler og tilføyer:

– PST fikk inn meldinger om “mistenkelig aktivitet” ved utsatte terrormål og filmcrewet ble i etterkant anmeldt, kontaktet og utspurt av PST om hva som var årsaken til opptakene. Etter en oppklaring ble saken makulert og PST ønsket oss lykke til videre med produksjonen, sier regissør Christian Schüssler.

Innspillingen gikk ikke helt som planlagt da videoen til P3-listede «They Don’t Know», signert trønderduoen i Loveless, Eirik Tillerli og Filip Kollsete, skulle bli spilt inn. En flott video ble det uansett.

– Vi ville formidle en følelse av det å føle seg annerledes og det å ha en connection til et annet menneske som kanskje ikke alle andre forstår. Vi synes videoen klarer å formidle hva låta handler om perfekt, uten å være en klisjé. Isabel og Patrick, som er barna i videoen, er mye av grunnen til det, forklarer duoen.

Med spesielle egenskaper

– «They Don’t Know-videoen forteller en historie om hvordan det er å føle seg litt annerledes enn alle andre og sitte på spesielle egenskaper og evner som andre kanskje ikke helt ser – her i overført betydning, sier Schüssler.

Loveless er aktuelle med musikkvideoen til sporet "They Don’t Know". Foto: Michael Angeles
Loveless er aktuelle med musikkvideoen til sporet "They Don’t Know". Foto: Michael Angeles

… og hva er planen fremover, Loveless?

– Vi skal lage mye ny musikk, spille noen gigs i sommer og fortsette vårt klubbkonsept, Klubb Loveless, på Internasjonalen i Oslo en gang i måneden gjennom sommeren. I tillegg til det har vi jo noen hemmeligheter som vi gleder oss veldig til å dele med dere ganske snart. 2015 er veldig spennende! sier en entusiastisk duo som fusjonerer R&B, pop, house og garage i deres produksjoner.