Videopremiere: Margaret Berger

Se den splitter nye musikkvideoen til sporet «Scream».

Artisten fra Trondheim er aktuell med en visualisering av singelen «Scream», som du ser øverst i saken. Det er regissør Pål Laukli som er personen bak musikkvideoen.

Kroppsbeherskelse

Margaret Berger. Foto: Rashid Akrim, NRK P3
Margaret Berger. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

– Ideen bak videoen til «Scream» er å formidle følelsen av et mareritt, de mørke krokene i sinnet og angst. Selv om det er alvorlige temaer har vi tatt på oss popbrillene og hatt det veldig gøy med styling, make-up, kostymer og dans, sier Margaret Berger til P3.

– Jeg er utrolig glad for at vi fikk med den fantastiske danseren Zauan fra Brasil/Sverige. Han har litt mer kroppsbeherskelse enn meg, kan man si, føyer hun til.

Les flere saker om Margaret Berger

Klubbjobber og låtskriving i sommer

– Det er en mørk undertone i låten jeg ønsket å vise visuelt. Samtidig som det jo en veldig bra poplåt, forteller Laukli om hva tanken er mellom låt og video.

I sommer skal Berger, som gjestet Christine senest i forrige måned for å spille opp singelen «Scream, i tillegg til å covre Kwabs’ “Wrong or Right”, opptre på to forskjellige festivaler. Da kan man finne artisten bak platespillerne som en del av klubbkonseptet Cloudbusting.

– Ellers skal jeg jobbe med å skrive låter til meg selv og til andre, legger hun til.

Margaret Berger har levert albumene Chameleon (2004) og Pretty Scary Silver Fairy (2006), og arbeider med å ferdigstille det tredje albumet i rekken, New Religion. I fjor endte elektropop-artisten på en sterk fjerdeplass da Eurovision Song Contest ble arrangert i Malmø.