Videorama!

Miley Cyrus filmer seg selv med fingrene i underbuksa, og Beyoncé plasker i vannkanten. Dette er ukens Videorama!

Miley Cyrus – «Adore You»

Vi har i løpet av 2013 blitt kjent med en helt ny Miley Cyrus. Den norgesaktuelle superstjerna fikk massiv oppmerksomhet for sin «Wrecking Ball»-video, og nå har musikkvideoen til låta «Adore You» blitt sluppet. Denne gangen filmer hun seg selv liggende med litt mer klær i senga. Se Cyrus putte fingrene i underbuksa, suge på tommelen og bite seg selv i den nye musikken.

Beyoncé – «Drunk in Love»

Rett før jul kom dronninga av pop ut med sitt femte album, Beyoncé. Skiva, som har gjestebidrag fra både Frank Ocean, Drake, datteren Blue Ivy og ektemannen Jay Z, ble rask en favoritt blant mengdene, og klartra i ekstremfart opp på listene. I videoen til låta «Drunk in Love», får vi se en lettkledd Beyoncé ligge i vannkanten på stranda.

Beyoncé – «XO»

«Rent musikalsk låter albumet ekstremt 2013, men for Beyoncé er det modig å utelate sine typiske hitlåter – det eneste virkelige popsporet er “XO”», skrev P3s anmelder. Se baby B på tivoli i Brooklyn.

Disclosure ft. Sasha Keable – Voices

Brødrene Guy og Howard Lawrence har gitt ut tre EP-er siden 2010, men ble for alvor kjent da låta “Latch” kom i fjor. Musikkjournalist og anmelder, Ali Soufi , trekker også fram de to unge britenes Øya-konsert som et av 2013 høydepunkt. Nok en gang har de laga en dansbar godlåt med en fet og kanskje litt sær musikkvideo.

Katy B – «Crying for No Reason»

I Katys nye musikkvideo er det hun selv som er i fokus under hele låta. Låta er fet og på en merkelig måte funker også musikkvideoen veldig bra, selv om hun mestparten av tida står helt i ro.

Fredfades & Ivan Ave – «Breathe»

En innpakka julegave fra Oslo-gutta Fred Fades og Ivan Ave, ble åpna på på selveste julaften, og vi takker for det. Se den nye videoen til gutta som snart er EP-aktuelle.

Don Martin feat. Kaveh – «Il Dante»

Rapper og hiphop-aktivist Don Martin var på vei til å kaste inn håndkleet. Denne uka kom han med musikkvideoen til låta “Il Dante”, og med på låta har han unggutten Kaveh. Låta beskrev han som Don Martin på vei opp, og en låt som bare måtte ut av han. Hvor videoen er filma ville han derimot ikke si.

Danny Maroc – «Skiblidamdam (Babylon)»

«Han bruker musikken som et instrument for å formidle budskap som er positive for ungdom, unge voksne og eldre. Dannys lyriske utrykk har rotfeste i sosialromantikken og urbanrealismen», står det bekrevet på Dannys Urørt-side. Nå er han ute med musikkvideoen til låta «Skiblidamdam», der han og en ungdomsgjeng skal brenne med Babylon.

Kendrick Lamar – Sing About Me (Part 1)

«When the lights shut off, an artist’s dream is that their work will stand the test of time», er teksten som åpner Lamars nye musikkvideo. Se Kendrick vandre gatelags i Compton i California, der regissør Darren Romanell har klart å få svart/hvitt-bilene til å virke som en kortfilm du aldri vil skal stoppe.