Videorama!

Pusha T, Disclosure ft. Mary J. Blige og Damon Albarn er alle ute med nye musikkvideoer. Sjekk ut ukens Videorama her!

Disclosure ft. Mary J. Blige – «F For You»:

Mary J. Blige svinger seg på dansegulvet med Disclosure og remiksen av låta, «F For You». Dronninga av hiphop har rett og slett lagt sin touch på den elektroniske godbiten, i tillegg til at den fulle musikkvideoen er klar. Ta på danseskoa og bli med Mary på en liten dans!

Austra – «Hurt Me Now»:

Det kanadiske bandet Austra slapp i fjor sitt andre album der vi finner låta «Hurt Me Now». Med sin elektroniske popmusikk har Austra en fullpakket vår i vente, med blant annet to stopp innom Coachella i april. Nå er de ute med musikkvideoen til det mørke og dramatiske 2013-sporet.

Matthew and the Atlas – «Pale Sun Rose»:

Elsker når det dukker opp tips i innboksen. Som denne herligheten her. «Pale Sun Rose» er den første singelen fra det kommende albumet til britiske Matthew and the Atlas. Det alternative indie-folkbandet har i tillegg til en nydelig låt, fått Charlie Cox til å spille en fisker som redder en forretningsmann fra å drukne. Rett og slett nydelig.

Pusha T – «Suicide»:

I fjor kom Pusha T endelig med sin solodebut My Name Is My Name som fikk P3s anmelder til å trille fire og skrive blant annet: «Broren ble kristen og Clipse forsvant, men Pusha T starter solokarrieren på ordentlig med en forfriskende plate». 40 Acres har allerede blitt hyppig spilt på P3, og nå er han klar med video til nok en låt fra albumet, «Suicide».

Pixie Lott – «Nasty»:

I 2009 slo Pixie Lott for alvor igjennom med låta «Mama Do» i Storbritannia. Nå er det tredje albumet til den engelske sangeren og låtskiveren like rundt hjørnet, og et av sporene som ventes er singelen «Nasty». Lettkledd og leken er hun nå klar med videoen til låta.

Future Islands – «Seasons (Waiting On You)»:

Se og drøm deg bort. Future Islands skal i løpet av året slippe sitt nye album og første smakebit er låta «Seasons (Waiting On You)». I den deilige musikkvideoen til låta blir vi dratt gjennom typiske amerikanske symboler, og ja, cowboyer er med.

Gavin DeGraw – «Make a Move»:

Osloaktuelle Gavin DeGraw slapp i fjor høst sitt femte album – og i går ble videoen til «Make A Move» sluppet. Se den her og gled deg til konsert på Sentrum Scene i mars.

Colbie Caillat – «Hold On»:

Popsangeren slo igjennom med «Bubbly» i 2008, og har siden gitt ut tre album. Nå jobber hun med sitt kommende femte album – og låta «Hold On» er første singel. Se den ferske musikkvideoen til låta her.

Damon Albarn – «Everyday Robots»:

Den tidligere frontmannen i Blur gir oss endelig en smakebit på hans første soloprosjekt. Albarn skal ha siden 2012 jobbet med soloalbumet som er ventet i løpet av året. I et intervju med Rolling Stone i fjor sa han at musikken vil være en blanding av folkemusikk, soul og «tom klubbmusikk», og første smakebit er låta Everyday Robots. Se opp, for Blur-vokalisten har sagt han vil dra på turné med sin nye musikk, der han også vil spille låter fra hans tidligere band Blur og Gorillaz.

Paloma Faith – «Can’t Rely on You»:

I 2013 avslørte Paloma at hun var i ferd med å skrive sitt tredje studioalbum, A Perfect Contradiction. Første låt ut fra den engelske artisten er «Can’t Rely on You», som er produsert av ingen ringere enn Pharell Williams.