Videorama

Kjør deg opp med ferske musikkvideoer.

Gabrielle – «Fem Fine Frøkner»

En av Norges råeste popartister ga ut en av sine beste låter i karrieren tidligere i år. Nå er videoen klar:

Kanthem – «Wake Da Fuck Up»

Kaveh og Autolaser har slått sammen talentene i nytt prosjekt. Se videoen til deres debutsingel her:

Lana Del Rey – «Shades Of Cool»

Lana Del Reys ferske album Ultraviolence er ikke mye å skryte av. Gjør deg opp din egen mening om hennes ferske låt og video «Shades Of Cool» her:

Bajo ft. Nico D – «Løvehjerte»

Holmlia-rapper Soufian “Bajo” Baaji (24) representerer Five Star Entertainment – den samme gjengen som Nico & Vinz har sitt utspring i. I videoen beveger han seg rundt i Paris sammen med Nico D.

CC Cowboys, Kaveh og Stargate – «All vet ingenting»

Dette nokså uventede samarbeidsprosjektet så dagens lys tidligere i år. Nå er kombinasjonen av gamle rockere, ungt hiphoptalent og stjerneprodusenter ute med musikkvideo.

J. Bayou – «Protector»

Du husker kanskje 2008-farsotten «Hand Me Down», signert mannen som kalte seg Name? Nå har mannen byttet navn til J. Bayou, og beveger seg mot r&b.

Soft As Snow – «Halo Heart»

Den norske duoen er et ukjent navn for mange, men lager stemningsfull og eksperimentell elektronika i skjæringspunktet mellom The Knife og Purity Ring – og nå er de ute med fersk video:

Danny Maroc – «Lys Fremtid» (ft. Kristopher Schau)

Holmlia-rapper Danny Maroc har fått med seg bysbarn/musiker/programleder/forfatter/komiker Kristopher Schau på «Lys Fremtid».

Mary J. Blige – «A Night To Remember»

Veteranen opplever en kveld det er verdt å huske sammen med blant andre kjendisstylist June Ambrose i sin nye, funkmarinerte låt.

Nicki Minaj – «Pills & Potions»

Alice i eventyrland-elementer møter klassisk rap/r&b-estetikk i videoen til rapperens sløye, nye låt.

Arctic Monkeys – «Snap Out Of It»

De Roskilde-aktuelle britene er inne i sitt tolvte år som band, men er fortsatt ikke mer innovative enn at de putter halvnakne damer i videoen sin.