Videorama

Kjør deg opp med ferske musikkvideoer.

Gabrielle – “Fem Fine Frøkner”

En av Norges råeste popartister ga ut en av sine beste låter i karrieren tidligere i år. Nå er videoen klar:

Kanthem – “Wake Da Fuck Up”

Kaveh og Autolaser har slått sammen talentene i nytt prosjekt. Se videoen til deres debutsingel her:

Lana Del Rey – “Shades Of Cool”

Lana Del Reys ferske album Ultraviolence er ikke mye å skryte av. Gjør deg opp din egen mening om hennes ferske låt og video “Shades Of Cool” her:

Bajo ft. Nico D – “Løvehjerte”

Holmlia-rapper Soufian “Bajo” Baaji (24) representerer Five Star Entertainment – den samme gjengen som Nico & Vinz har sitt utspring i. I videoen beveger han seg rundt i Paris sammen med Nico D.

CC Cowboys, Kaveh og Stargate – “All vet ingenting”

Dette nokså uventede samarbeidsprosjektet så dagens lys tidligere i år. Nå er kombinasjonen av gamle rockere, ungt hiphoptalent og stjerneprodusenter ute med musikkvideo.

J. Bayou – “Protector”

Du husker kanskje 2008-farsotten “Hand Me Down”, signert mannen som kalte seg Name? Nå har mannen byttet navn til J. Bayou, og beveger seg mot r&b.

Soft As Snow – “Halo Heart”

Den norske duoen er et ukjent navn for mange, men lager stemningsfull og eksperimentell elektronika i skjæringspunktet mellom The Knife og Purity Ring – og nå er de ute med fersk video:

Danny Maroc – “Lys Fremtid” (ft. Kristopher Schau)

Holmlia-rapper Danny Maroc har fått med seg bysbarn/musiker/programleder/forfatter/komiker Kristopher Schau på “Lys Fremtid”.

Mary J. Blige – “A Night To Remember”

Veteranen opplever en kveld det er verdt å huske sammen med blant andre kjendisstylist June Ambrose i sin nye, funkmarinerte låt.

Nicki Minaj – “Pills & Potions”

Alice i eventyrland-elementer møter klassisk rap/r&b-estetikk i videoen til rapperens sløye, nye låt.

Arctic Monkeys – “Snap Out Of It”

De Roskilde-aktuelle britene er inne i sitt tolvte år som band, men er fortsatt ikke mer innovative enn at de putter halvnakne damer i videoen sin.