Videorama!

Pharrell og Miley Cyrus i full sving, Lily Allen og Chance The Rapper. Röyksopp & Robyns «Do it Again» har også fått sin visualisering. Her er ukens nye videoer.

Sjekk ut forrige ukes Videorama her!

FL3X – «På Bæret»

FL3X har nettopp sluppet sin første musikkvideo. Singelen kommer fra EPen På Taket, som han slapp sammen med produsenten HKON (som har jobbet med artister som Jonas V, Devin the Dude, A-laget, Lars Vaular m.fl.). Låta er en historie om to unge gutter som tror de kan løse sine dop-påførte problemer ved å selge enda mer dop. Og hva som skjer når virkeligheten innhenter dem.

Sir Michael Rocks – «Bussin»

Sir Michael Rocks er den ene halvdelen av hiphop-duoen The Cool Kids, som han har sammen med rapper Chuck Inglish. «Bussin» er imidlertid Sir Michael Rocks egne sololåt. Den harde, minimalistiske hiphop-låta har nå fått denne videoen:

Chance The Rapper – I Am Very Very Lonely

Chance The Rapper gjestet årets Hovefestival og leverte et energifullt sett som fikk P3s anmelder til å trille femmer på terningen. I går kom en superkort video til hans nyeste låt. I låta rappesynger Chance om alt fra å spise kald pizza, fikse oppvasksmaskinen og mate fisken sin. Chance høres ensom ut.

Lily Allen – As Long As I Got You

Lily Allen har gjort et aldri så lite stilskifte – i hvert fall på denne låta. «As Long As I Got You» er en country-inspirert låt, men bærer fortsatt sterkt preg av den britiske popstjerna. Videoen ble nettopp sluppet og er en real hyllest til festivalsommeren. Lily ser fresh og stilig ut, og videoen oser av god stemning og bilder fra festivallivet.

Pharrell Williams – Come Get It Bae

Selv om du kanskje har hørt deg lei på Pharrells comeback-skive G I R L er han ikke helt ferdig med deg ennå. I de tidligere videoene fra albumet har han også brukt de dansende damene som medvirker i visualiseringen av singelen «Come Get It Bae», som ble sluppet i går. Mot slutten kommer også en tøff og hengslengt Miley Cyrus inn og kødder det til sammen med Pharrell. Det hele ser riktig så gøy ut!

Röyksopp & Robyn – Do It Again

Det populære samarbeidet mellom Röyksopp & Robyn stod til de flestes forventninger med førstesingelen «Do It Again». Tromsø-duoen og den svenske popdronningen kommer til Øyafestivalen i begynnelsen av august og det er bare å begynne å glede seg, samt varme opp med den ferske videoen til nettopp singelen «Do It Again».

Marlene – Indian Summer

Og apropos svensk pop. Den gryende popartisten Marlene har sluppet sin tredje singel fra hennes kommende debut-EP. Både tredjesingelen og EPen er kalt «Indian summer» og låta lover godt om det vi kan vente oss. Videoen matcher også låta bra og består av nydelige bilder, en svært kul og dansende Marlene og stemningsfulle klipp fra jungel, fest og sommerland.

Rizzle Kicks – Tell Her

Den britiske popduoen fra Brighton har nettopp sluppet drøye tre minutter med øyesnacks til deres svært funky og dansbare låt «Tell Her». Gutta er bare 22 år, men har allerede sluppet to album. Videoen er nok et stykke feel good-film, med mye sol og drøssevis med moro.

MNEK – Wrote A Song About You

MNEK er en britisk R&B-artist som har høstet mange lovord den siste tiden. Hans særegne stil, karakteristiske og sterke stemme, samt mange gode remixer har fått musikkinteresserte soundcloud-vankere til å smelte mang en gang. Videoen til den nye låta «Wrote A Song About You» viser MNEKs nyskapende, men like vel old school-inspirerte stil. Nyt!

Sigma ft Paloma Faith – Changing

Den britiske Drum and bass-duen Sigma har teamet opp med Paloma Faith og laget en skillelig UK pop-banger av en låt. «Chaning» minner om Rudimentals mange hits fra i fjor. Videoen er uansett sykt kul, med sterke farger og fine bilder. En fryd for øyet.