Videorama!

Helg allerede? Sjekk ut et knippe nye musikkvideoer fra blant annet Jonas Alaska, Rich Gang og Kid Astray.

BYEGONE – «Portuga Wedding»

«Portuga Wedding» er første utgivelse fra BYEGONEs kommende EP, Extend, Grow Tall. – –Jeg liker at man kanskje ikke kan skjønne meningen med videoen helt umiddelbart. Det er vel mer en beskrivelse av en følelse enn en fremstilling av en hendelse. Jeg liker at man ikke alltid får svar på ting, heller enn at alt skal ha en logisk forklaring, forklarer regissør Sonya Hakim Karlsson.

Jonas Alaska – «Summer»:

Dødsøt video. Vi blir tatt med tilbake til en tid hvor MSN var det store. Gamleskolen. «Summer» er hentet fra det forestående Jonas Alaska-albumet.

Kid Astray – «Back To The Ordinary»:

«Med «Back To The Ordinary» viser Kid Astray at de fortsatt er å regne med som en av Norges mest spennende indieband og eksportartikler», skriver P3s musikkprodusenter. Sjekk ut den tilhørende videoen rett under:

FKA twigs – «Video Girl»:

Stram kost. Bra låt.

Kate Havnevik – «Emperor of Nowhere»:

Til elektronika-sangen «Emperor of Nowhere» ser vi vokalist Havnevik i den svart/hvite og animerte videoen hvor hennes utseende forandrer seg like mye som bakgrunnen ved hjelp av UV-maling og lys.

KUUK – «Hor»:

Disse rapperne leker ikke butikk.

José González – «Every Age»:

Videoen til «Every Age» gir seerne mulighet til å kontrollere sin egen reise i verdensrommet ved hjelp av en unik videoteknologi. Teknologien ble gjort mulig ved 6 Go Pro-kameraer montert på en stor ballong som ble sendt 30 km/t inn i stratosfæren.

Young Thug, Birdman & Rich Homie Quan – «Flava»:

Rich Gang! En gøyal rapgjeng som nylig leverte en solid miksteip. Last ned Tha Tour Part 1 her.

Lorde – «Yellow Flicker Beat»:

Emily Kai Bock har regissert videoen til Lordes «Yellow Flicker Beat», og tankene rettes mot David Lynch.

The Flaming Lips + Miley Cyrus – «A Day In The Life»:

Hentet fra Sgt. Pepper-hyllestalbumet With A Little Help From My Fwends. Wayne Coyne fra The Flaming Lips fikk med seg Miley Cyrus på denne godbiten som ble spilt inn hos Jimmy Kimmel.