Vil du spille på Pstereofestivalen?

P3 Urørt i samarbeid med Pstereo gir deg og ditt band mulighet til å spille på sommerens viktigste populærmusikalske begivenhet. Meld dere på her!

 

P3 Urørt er sterkt tilstede med scener der unge artister får anledningen til å spille foran et festivalstemt publikum også i sommer. Årets vinnere av Slottsfjellkonkurransen er kåret, og nå er det Midt-Norges største byfestival som søker friske talenter.

Pstereofestivalen foregår på Marinen i Trondheim 21-22. august, og dersom dere blir plukket ut kan du og/eller ditt band få dele plakat med navn som Yelawolf, Susanne Sundfør, Band of Horses, Aurora, La Roux og Cymbals Eat Guitars.

– Vi er veldig fornøyde med å med P3 Urørt som samarbeidspartner, det gir festivalen en ekstra dimensjon i forhold til å finne frem til boblerne som rører seg i under overflaten av norsk musikk. Pstereo har siden oppstarten i 2007 vektlagt å presentere «up and coming» artister, og med en egen Urørtscene får vi vist frem hvor mye spennende det er som skjer i landet, sier Kim Aasli, bookingansvarlig for Pstereofestivalen.

I tillegg til å vise publikum ny musikk de ikke vet at de liker ennå, håper Aasli at Urørtscenen på Pstereo kan være med på å gi ferske band med bra ting på gang oppmerksomheten de fortjener. – Alle artistene som blir plukket ut kvalitetssikres av en egen jury bestående av Urørtredaksjonen og bookinggruppen til Pstereo. Jeg er helt sikker på at det kommer mange bra kandidater, og at flere av de som plukkes ut vil være artister vi kommer til å høre mer av i fremtiden. 

Påmeldingsfristen er onsdag 13. mai. Alle band må ha en artistprofil på Urørt, samt låter liggende. Jo nyere materialet er, jo bedre.